reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Byłam dziś w aptece odnośnie tych nudności i kupiłam gumy Pregna Vomi i krople Anaketon. Póki co nie widzę jeszcze poprawy ale farmaceutka mi powiedziała, że jak to mi nie pomoże to tylko Pepsi zostaje 😅 i tak się zastanawiam czy jest sens bo przed ciążą nie piłam takich niezdrowych rzeczy więc tym bardziej teraz nie chciałabym się truć ale jak będę zdesperowana to może po to sięgnę. W każdym razie piszę o tym bo może komuś przyda się info 😃
Mi coca cola lub pepsi zazwyczaj pomagała na jakaś niestrawność ale że na mdłości ciążowe to bym nie pomyślała 😁

reklama
Mnie dzisiaj mdli. Ja pierdziele jak ja coś powiem to zaraz to mam 🤣 Wczoraj się cieszyłam, że mnie to nie dotyczy xd

A ja jakas wrazliwa na jedzenie jestem.
Chyba nie ma sensu jesc czereśni, bo brzuch mnie boli jak na biegunke 😞 zjadlam gołąbki na obiad i chyba za ciężko :(
Na spacerze z córką jakos slabo mi bylo, nawet chodzić mi się nie chciało 😞

Ja ogólnie objawów ciążowych nie mam ale własne z tym jedzeniem jakoś tak dziwnie nic mi się nie chce a jak zjem to wzdęcie...
No i zauważyłam że jak za szybko wstanę to czarno przed oczami i w głowie się kręci..

Cześć dziewczyny ❤️ jeszcze tak niepewnie ale już chciałam do Was dołączyć 🥳 . Mam w domu zaraz 8 -latka a z mężem staramy się o drugie od 3 lat prawie, z takim efektem ze jestem po 2 stratach w 7 tc. Ostatnia ciąże straciłam rok temu w styczniu. Dużo przeszliśmy badań, ginekologów, ja wpadłam w szaleństwo żeby dowiedzieć się co jest przyczyną. W październiku trafiłam do kliniki Gameta w Gdyni, kolejne badania i decyzja o Hsg oraz o inseminacji. Hsg przeszłam dobrze wiec inseminacja była zaplanowana na marzec, oczywiście nie udała się. Kolejna na kwiecień No i tez nie udało się nam . Z mężem stwierdziliśmy ze odpuszczamy dietę bo w czerwcu mamy kościelny (jesteśmy po cywilnym) i byliśmy zmęczeni pilnowaniem żeby nie był chory żeby dobrze jeść(dieta z niskimindeksem , zero alkoholu, papierosów i zero leków oraz ja na lekach w trakcie inseminacji. No i w maju tak daliśmy na luz ze dwie kreski ujrzałam 23 maja 🙈

Ja ogólnie objawów ciążowych nie mam ale własne z tym jedzeniem jakoś tak dziwnie nic mi się nie chce a jak zjem to wzdęcie...
No i zauważyłam że jak za szybko wstanę to czarno przed oczami i w głowie się kręci..

To jedzenie tez tak mam 😞
Tak!!! Mam identyko w nocy na ścianę weszłam. Musze się zatrzymać bo biało przed oczami. Jakby pomyśleć to duzo tych objajow ciąży się pojawia, a na nie az tak uwagi nie zwracamy.

Głupek ze mnie ale zrobiłam sobie dzisiaj test ciążowy 🤣 Ot tak bo mogę 🤣 Jaka różnica w kreskach, na górze test z 29 maja na dole z dzisiaj 😅 Grube krechy to jest to
U mnie też 2 jeden z 10 drugi z 13

Załączniki

• IMG20230614122259.jpg
    IMG20230614122259.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 56
Mi zgaga i mdłości jakoś się zatrzymały ale mam straszne wzdęcia. I w ogóle wizytę miałam mieć we wtorek a przełożyłam na jutro. Wiem że jeszcze serduszka pewnie nie będzie ale mam trochę takiego dziwnego śluzu i chce sprawdzić czy to nie infekcja bo mam skłonności.

reklama
Ja dzisiaj jestem zdechalak. Nie mam siły na nic . Gdyby nie dzieci to bym cały dzień przespałam. Oczy mi się zamykają , duszno mi i mdli mnie. Wczoraj jakiś lepszy dzień miałam

Do góry