Oleczqa002
Fanka BB :)
Współczuje trzymaj się Kochana! Powodzenia w dalszych staraniachEhhh u mnie rozpacz BHCG spadła z 90.90 na 19.95 straciłam nadzieję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuje trzymaj się Kochana! Powodzenia w dalszych staraniachEhhh u mnie rozpacz BHCG spadła z 90.90 na 19.95 straciłam nadzieję
Mam to samo, brak sił. U nas dzisiaj w ogóle taka dziwna pogoda, zanosi się na burzę. Wracałam do domu na piechotę to się cała spociłam Czasem tak sobie myślę, że ten luty to nawet niegłupi czas na rodzenie Gdybym miała być w zaawansowanej ciąży latem, w ciepłe dni to byłoby ze mną ciężkoJa dzisiaj jestem zdechalak. Nie mam siły na nic . Gdyby nie dzieci to bym cały dzień przespałam. Oczy mi się zamykają , duszno mi i mdli mnie. Wczoraj jakiś lepszy dzień miałam
mi to się zawsze marzyło żeby urodzić luty/marzec po pierwsze żeby nie chodzić właśnie w zaawansowanej ciąży w lecie, a po drugie te spacerki z wózeczkiem na wiosnęMam to samo, brak sił. U nas dzisiaj w ogóle taka dziwna pogoda, zanosi się na burzę. Wracałam do domu na piechotę to się cała spociłam Czasem tak sobie myślę, że ten luty to nawet niegłupi czas na rodzenie Gdybym miała być w zaawansowanej ciąży latem, w ciepłe dni to byłoby ze mną ciężko
Mi się marzyło drugie też z sierpnia ale nie pyklo. Więc będę miała prezent na urodziny bo ja też z lutego, tylko że początek a dzidziol będzie z polowy.mi to się zawsze marzyło żeby urodzić luty/marzec po pierwsze żeby nie chodzić właśnie w zaawansowanej ciąży w lecie, a po drugie te spacerki z wózeczkiem na wiosnę
Mam to samo, brak sił. U nas dzisiaj w ogóle taka dziwna pogoda, zanosi się na burzę. Wracałam do domu na piechotę to się cała spociłam Czasem tak sobie myślę, że ten luty to nawet niegłupi czas na rodzenie Gdybym miała być w zaawansowanej ciąży latem, w ciepłe dni to byłoby ze mną ciężko
Ojj musiało być ciężko!Ja byłam mialam termin na koniec sierpnia i osttkami sił kiedy lato było okropnie ciepło wtedy musiałam się jakoś kulać
U nas z pogodą podobnie, dwa razy dziś zmokłam. Poszłam tylko do apteki i Rossmanna i wróciłam cała zdyszanaMam to samo, brak sił. U nas dzisiaj w ogóle taka dziwna pogoda, zanosi się na burzę. Wracałam do domu na piechotę to się cała spociłam Czasem tak sobie myślę, że ten luty to nawet niegłupi czas na rodzenie Gdybym miała być w zaawansowanej ciąży latem, w ciepłe dni to byłoby ze mną ciężko