reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja dzisiaj jestem zdechalak. Nie mam siły na nic . Gdyby nie dzieci to bym cały dzień przespałam. Oczy mi się zamykają , duszno mi i mdli mnie. Wczoraj jakiś lepszy dzień miałam
Mam to samo, brak sił. U nas dzisiaj w ogóle taka dziwna pogoda, zanosi się na burzę. Wracałam do domu na piechotę to się cała spociłam 🥵 Czasem tak sobie myślę, że ten luty to nawet niegłupi czas na rodzenie 🤣 Gdybym miała być w zaawansowanej ciąży latem, w ciepłe dni to byłoby ze mną ciężko 🤣

Mam to samo, brak sił. U nas dzisiaj w ogóle taka dziwna pogoda, zanosi się na burzę. Wracałam do domu na piechotę to się cała spociłam 🥵 Czasem tak sobie myślę, że ten luty to nawet niegłupi czas na rodzenie 🤣 Gdybym miała być w zaawansowanej ciąży latem, w ciepłe dni to byłoby ze mną ciężko 🤣
mi to się zawsze marzyło żeby urodzić luty/marzec😀 po pierwsze żeby nie chodzić właśnie w zaawansowanej ciąży w lecie, a po drugie te spacerki z wózeczkiem na wiosnę 🥰

mi to się zawsze marzyło żeby urodzić luty/marzec😀 po pierwsze żeby nie chodzić właśnie w zaawansowanej ciąży w lecie, a po drugie te spacerki z wózeczkiem na wiosnę 🥰
Mi się marzyło drugie też z sierpnia ale nie pyklo. Więc będę miała prezent na urodziny bo ja też z lutego, tylko że początek a dzidziol będzie z polowy.

Ja byłam mialam termin na koniec sierpnia i osttkami sił kiedy lato było okropnie ciepło wtedy musiałam się jakoś kulać 😅

reklama
U nas z pogodą podobnie, dwa razy dziś zmokłam. Poszłam tylko do apteki i Rossmanna i wróciłam cała zdyszana 😅
Też tak myślę, że to bardzo dobry czas na noworodka, chociaż mogę się mylić 🙈 ale w upal chyba jednak gorzej by było.

Do góry