reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Moja mama mnie rodziła w ostatni dzień sierpnia a brata na początku marca - zawsze mowila, że jak rodzić to tylko zima/wczesna wiosna.
A u mnie z lutego tak: 1 luty teściowa, 7 luty moj tata a 14 moja mama, potem zaraz 1 marca teść i 4 marca moj brat. Zawsze się odgrażałam, że ja się cholera po świętach nie odkuje z kasa a już wszystkim muszę prezenty kupować i ja sie zemszczę i urodzę w sierpniu (ja, mąż, szwagierka i szwagier jesteśmy z sierpnia). A tu DUPA bo termin na druga polowe lutego 😂 i już słyszę mojego ojca jak gada, że w lutym to się najlepsi ludzie rodzą 😂

23.05 beta 40
25.05 beta 91.05
02.06 beta 2866

Termin mam na 5.02
Leki to : acard, neoparin 0,4 , encorton 5mg i luteina 2x200
Ale ci ładnie w tydzień beta przyrosła 🤩 liczę trochę, że u mnie tak będzie i w najbliższa środę zobaczę coś na usg. Bo inaczej za 2 tyg dopiero 😏

Moja mama mnie rodziła w ostatni dzień sierpnia a brata na początku marca - zawsze mowila, że jak rodzić to tylko zima/wczesna wiosna.
A u mnie z lutego tak: 1 luty teściowa, 7 luty moj tata a 14 moja mama, potem zaraz 1 marca teść i 4 marca moj brat. Zawsze się odgrażałam, że ja się cholera po świętach nie odkuje z kasa a już wszystkim muszę prezenty kupować i ja sie zemszczę i urodzę w sierpniu (ja, mąż, szwagierka i szwagier jesteśmy z sierpnia). A tu DUPA bo termin na druga polowe lutego 😂 i już słyszę mojego ojca jak gada, że w lutym to się najlepsi ludzie rodzą 😂
U mnie w rodzinie urodziny się zaczynają w czerwcu i kończą w sierpniu -12 osób ma wtedy i to sami najbliżsi ☺️ ja mam w maju 🥰 teraz szwagierka urodziła w styczniu, u mnie luty, więc będzie w końcu ktoś z początku roku 😁

reklama
Moja przyjaciółka jest z lutego, przeczuwam ten sam tekst 🤣 ze najlepsi rodzą się w lutym

Do góry