reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Hej :) wizyta umówiona na 4 lipca na 7:00 nie wiem jak wstanę 😅 mam nadzieje ze usłyszę wtedy ❤
Dziś czuje się już lepiej, bez gorączki i dreszczy, katar mnie tylko zalewa ale to zniosę 😅

Przed pierwszą ciaza ważyłam 54, a po zeszłam do 47 😑 po drugiej na szczęście nie spadłam tak drastycznie, wróciłam beż problemu do 54 i z taką też teraz startuje. A przybywało mi 15 i 17 kg.
Ale moje dzieci niestety nie miały spania przez dręczące ich AZS więc na mnie to działało odchudzająco ale i wykańczająco. Modlę się żeby ten dzidzius nie miał problemów ze skórą.
Ja też mam AZS, mam nadzieję, że dziecko go nie odziedziczy po mnie 😬

reklama
Byłam dziś w aptece odnośnie tych nudności i kupiłam gumy Pregna Vomi i krople Anaketon. Póki co nie widzę jeszcze poprawy ale farmaceutka mi powiedziała, że jak to mi nie pomoże to tylko Pepsi zostaje 😅 i tak się zastanawiam czy jest sens bo przed ciążą nie piłam takich niezdrowych rzeczy więc tym bardziej teraz nie chciałabym się truć ale jak będę zdesperowana to może po to sięgnę. W każdym razie piszę o tym bo może komuś przyda się info 😃

reklama
Głupek ze mnie ale zrobiłam sobie dzisiaj test ciążowy 🤣 Ot tak bo mogę 🤣 Jaka różnica w kreskach, na górze test z 29 maja na dole z dzisiaj 😅 Grube krechy to jest to

Załączniki

• IMG_1793.jpeg
    IMG_1793.jpeg
    39,4 KB · Wyświetleń: 88
Do góry