reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

wczoraj była 1104 przyrost 126% w 48h .
Tak jak piszą dziewczyny może być to kwestia kilku dni a nawet dnia :) Nie chcę się bawić w lekarza bo sama zbyt wiele nie wiem i czasami nie rozumiem ale z tego co kiedyś gdzieś wyczytałam to pecherzyk może być widoczny dopiero przy 1500 becie niekoniecznie 1000 to jest ta granica gdzie na pewno będzie.

reklama
Tak jak piszą dziewczyny może być to kwestia kilku dni a nawet dnia :) Nie chcę się bawić w lekarza bo sama zbyt wiele nie wiem i czasami nie rozumiem ale z tego co kiedyś gdzieś wyczytałam to pecherzyk może być widoczny dopiero przy 1500 becie niekoniecznie 1000 to jest ta granica gdzie na pewno będzie.
Jak coś zle napisalam to mnie poprawcie, specem w tych dziedzinach nie jestem 😁

Jeżeli plamisz, beta jest już wysoka i nie widać pęcherzyka a lekarz każe przyjść na usg za 4 dni to ja bym poszła chyba do innego lekarza jutro jeszcze dla spokoju głowy chociażby 🧐 Oczywiście zrobisz jak uważasz.
Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku. 🥰

reklama
Jeżeli plamisz, beta jest już wysoka i nie widać pęcherzyka a lekarz każe przyjść na usg za 4 dni to ja bym poszła chyba do innego lekarza jutro jeszcze dla spokoju głowy chociażby 🧐 Oczywiście zrobisz jak uważasz.
Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku. 🥰
Będzie dobrze takie mam myśli . A on jest dobrym lekarzem i jestem z nim pod stałym kontaktem . 4 dni bo jutro nie ma sensu iść jak bety nie będę miała a w poniedziałek mam na samo rano 7.40 wizytę 😀

Do góry