reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ostatnią betę miałam z piątku i była w okolicach 1480, wiec jesli przyrost byłby prawidłowy to dzis byłoby w okolicach może 9000. Ja jestem już po dwóch poronieniach i więc mam większe ryzyko pustego płodu. Staram się nie martwić ale wiecie, że się nie da po prostu. Tym bardziej, że we wcześniejszych ciążach na tym etapie było już bijace serduszko...

reklama
Ostatnią betę miałam z piątku i była w okolicach 1480, wiec jesli przyrost byłby prawidłowy to dzis byłoby w okolicach może 9000. Ja jestem już po dwóch poronieniach i więc mam większe ryzyko pustego płodu. Staram się nie martwić ale wiecie, że się nie da po prostu. Tym bardziej, że we wcześniejszych ciążach na tym etapie było już bijace serduszko...

Nic jeszcze nie jest przesądzone. Na moim przykładzie widać, że zarodek pojawia się z dnia na dzień, także bądź dobrej myśli. Pęcherzyk z ciałkiem żółtym to już dobrze. Ja miałam bede 9948 i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym a na drugi dzień już zarodek z serduszkiem. Nie wiem czy to tak szybko może się dziać czy drugi lekarz miał lepszy sprzęt ale zarodek może tam już być tylko maluśki 🙂

A który to tydzień?

reklama
Do góry