reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja ważę 51kg, nie mogę (a chcę) przytyć po poprzedniej ciąży i kp - przytyłam w jej trakcie tylko 8kg, a zeszło ze mnie w pół roku 17kg 🙈

Edit: aż się boję pomyśleć, co będzie po tej ciąży 🙈 moja mama po każdej ciąży była tylko szczuplejsza 🙈

reklama
Ja ważę 51kg, nie mogę przytyć po poprzedniej ciąży i kp - przytyłam w jej trakcie tylko 8kg, a zeszło ze mnie w pół roku 17kg 🙈
Ojej jak ja zazdroszczę takim osobom 🙈 mam koleżanki, które po ciążach lepsze figury niż przed 🙈 u mnie niestety poszło w drugą stronę 🥲 w ciąży przytyłam 15 kg, po 2 tyg od porodu mi wszystko zeszło, ale dość szybko wpadło +5 kg i tak już się trzyma 2 lata 🙃 miałam teraz zacząć robić formę życia to okazało się, że jestem w ciąży 😂 ale co się nie odwlecze to się nie uciecze 🤡

Jej dziewczyny jakie wy chudzinki!! Ja 50 kg to ważyłam jak byłam nastolatką 🙈🤢 teraz dobijam 70 przy wzroście 172 🙈 moje marzenie to przytyć max 10 kg .. w pierwszej ciąży tyle przytyłam, najwięcej w 3 bo 14 kg z czego 3 mi zostały🤯 wiec waga mnie mocno stresuje.. narazie nie mam apetytu zobaczymy jak dalej... Ale już jak coś jem to od razu z tyłu głowy czy nie za często, nie za dużo... Wrrr

Ojej jak ja zazdroszczę takim osobom 🙈 mam koleżanki, które po ciążach lepsze figury niż przed 🙈 u mnie niestety poszło w drugą stronę 🥲 w ciąży przytyłam 15 kg, po 2 tyg od porodu mi wszystko zeszło, ale dość szybko wpadło +5 kg i tak już się trzyma 2 lata 🙃 miałam teraz zacząć robić formę życia to okazało się, że jestem w ciąży 😂 ale co się nie odwlecze to się nie uciecze 🤡
Hehe, ja lubiłam swoją wagę z przed ciąży - czułam się pewna siebie, a teraz mam wrażenie, że jestem za chuda 🙈 mam 167cm i długie chude nogi 😅
Mam nadzieję, że tym razem parę kg ze mną zostanie 🤭

Ja mam 170cm 55kg obecnie. Aż tak chudych nóg to nie mam za to u mnie góra to chude długie ręce, małe barki i małe cycki 🙈 Więc obecny ciążowy wzrost piersi baaardzo mi odpowiada 🤣🤣
Ja też mam 170 cm i… 70 kg 🙈🙈🙈 55 kg to chyba ostatni raz w podstawówce ważyłam Haha 😂 moim marzeniem jest 60 kg… może kiedyś mi się uda 🙈

reklama
Pewnie że tak, dasz radę najważniejsze jest teraz Ty i dziecko, później będziemy się martwiły o nasze ciałka.
Ja od pół roku chodziłam na zajęcia taneczne, basen i siłownie, do tego jeszcze ciężko fizycznie pracowalam i też wszystkiego musiałam zrezygnować na jakiś czas 🙂ale zamierzam wróci do tego.

Do góry