Butterfly.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy badałaś betę i ile wynosiła? Może rzeczywiście za wcześnie by coś było widaćHej ja po wizycie i nic nie widać żadnego pęcherzyka
Jutro beta do poprawki .
Może to kwestia kilku dni nie wiem już sama co mam myśleć.
Mam podejść poniedziałek wtorek na USG .
Ja ważę 51kg, nie mogę (a chcę) przytyć po poprzedniej ciąży i kp - przytyłam w jej trakcie tylko 8kg, a zeszło ze mnie w pół roku 17kg
Edit: aż się boję pomyśleć, co będzie po tej ciąży moja mama po każdej ciąży była tylko szczuplejsza
wczoraj była 1104 przyrost 126% w 48h .A kiedy badałaś betę i ile wynosiła? Może rzeczywiście za wcześnie by coś było widać
Hej ja po wizycie i nic nie widać żadnego pęcherzyka
Jutro beta do poprawki .
To przyrost bardzo ładny. Może rzeczywiście kwestia dwóch-trzech dni i się kropek pojawi. Trzymam kciuki i na tyle na ile da się zajmij się czymś żeby nie myślećwczoraj była 1104 przyrost 126% w 48h .
Też mi się wydaje że za szybką wizyta poszłam też z racji plamień sprawdzić czy coś tam widać no wiem że nie ma żywej krwi że szyjka jest czysta że nie ma krwiaka bo lekarz nic nie znalazł też mówił że może być plamienie z nadżerki więc to też mógł być powód. Czekam na jutrzejszą betę i poniedziałkową wizytę . Też ściska mocnoQUOTE=post,23962135]
Ściskam cie najmocniej jak się da
Ciebie też utulam, trzymam kciuki żeby na USG jednak pojawił się kropek może to jeszcze za wcześnie?
wizyta za szybka zdecydowanie teraz to do mnie dotarło w poniedziałek mam kolejną a jutro idę na betę i jestem dobrej myśli . Mocno tulęTo przyrost bardzo ładny. Może rzeczywiście kwestia dwóch-trzech dni i się kropek pojawi. Trzymam kciuki i na tyle na ile da się zajmij się czymś żeby nie myśleć
Przyrosty masz ładne , a beta na granicy, żeby zobaczyć kropka. Wszystko też zależy od sprzętu i wprawnego oka. Wiem, że się stresujesz , ale nie wszystko stracone. Tule i wierzę , że będzie dobrzeHej ja po wizycie i nic nie widać żadnego pęcherzyka
Jutro beta do poprawki .
Strasznie mi przykro będziesz robiła przyrosty bety jeszcze? Może gdzieś się dzidziuś schował. Mi lekarka przed drugą ciaza w dzień owulacji nie znalazła pęcherzyka dominującego ani miejsca po nim , powiedziała , że owulacji napewno nie było i nie będzie w tym cyklu. 11 dni później miałam pozytywny test ciążowyOstatnią betę miałam z piątku i była w okolicach 1480, wiec jesli przyrost byłby prawidłowy to dzis byłoby w okolicach może 9000. Ja jestem już po dwóch poronieniach i więc mam większe ryzyko pustego płodu. Staram się nie martwić ale wiecie, że się nie da po prostu. Tym bardziej, że we wcześniejszych ciążach na tym etapie było już bijace serduszko...