reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Hej, jedną nogą do Was dołączam, chociaż boje cieszyć się przedwcześnie :)
W poniedziałek blada kreska, wczoraj beta 14.1 - także baaardzo wczesna ciąża. Jutro robię przyrost i jestem przerażona. Boję się czy wszystko będzie ok i czy się rozwinie.
Podbrzusze mnie cały czas boli jak na @ ale to podobno normalne :)

reklama
W poniedziałek blada kreska, wczoraj beta 14.1 - także baaardzo wczesna ciąża. Jutro robię przyrost i jestem przerażona. Boję się czy wszystko będzie ok i czy się rozwinie.
Witaj. Trzymam kciuki za wysoki przyrost 🤗

Dziękuje 🙂 mam takie momenty, że myśle sobie, że mogłam trochę później ten test zrobić żeby się stresować mniej :p
Czasu już nie cofniesz 😊 Pozostaje czekać, chociaż wiem jak to się dłuży okropnie 🤣 W ogóle ten cały czas od pierwszego pozytywu, bety później od wizyty do wizyty to jakieś lata świetlne się wydają 🙈 Przynajmniej ja tak mam, teraz czekam na kolejną wizytę i mam wrażenie, że to już minął z miesiąc a to dopiero 9 dni

A czy któraś z Was zaczynała z takiej niskiej bety i było później ok ? 🙈 kojarzę Was z wątków kwietniowego i majowego ale nie pamietam poszczególnych historii bo w czerwcu już nie śledziłam :p

A czy któraś z Was zaczynała z takiej niskiej bety i było później ok ? 🙈 kojarzę Was z wątków kwietniowego i majowego ale nie pamietam poszczególnych historii bo w czerwcu już nie śledziłam :p
Ja to z takich dziewczyn kreskowych kojarzę Olke i Plutonova, że chyba zaczynały od niskich bet a teraz wszystko jest w porządku ale one są na mamusiach grudniowych i styczniowych :)

Rozgość się jak najdłużej! ❤️

reklama

Były Były ale po nickach nie wymienie.
Ja osobiście pierwszą miałam 87. Ale to chyba od zagdniezdzenia zalezy jedne wczesniej inne pozniej mają (tak sobie myślę, mogę się mylić) 🙂

Do góry