reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Hej, jedną nogą do Was dołączam, chociaż boje cieszyć się przedwcześnie :)
W poniedziałek blada kreska, wczoraj beta 14.1 - także baaardzo wczesna ciąża. Jutro robię przyrost i jestem przerażona. Boję się czy wszystko będzie ok i czy się rozwinie.
Podbrzusze mnie cały czas boli jak na @ ale to podobno normalne :)

reklama
W poniedziałek blada kreska, wczoraj beta 14.1 - także baaardzo wczesna ciąża. Jutro robię przyrost i jestem przerażona. Boję się czy wszystko będzie ok i czy się rozwinie.
Witaj. Trzymam kciuki za wysoki przyrost 🤗

Dziękuje 🙂 mam takie momenty, że myśle sobie, że mogłam trochę później ten test zrobić żeby się stresować mniej :p
Czasu już nie cofniesz 😊 Pozostaje czekać, chociaż wiem jak to się dłuży okropnie 🤣 W ogóle ten cały czas od pierwszego pozytywu, bety później od wizyty do wizyty to jakieś lata świetlne się wydają 🙈 Przynajmniej ja tak mam, teraz czekam na kolejną wizytę i mam wrażenie, że to już minął z miesiąc a to dopiero 9 dni

A czy któraś z Was zaczynała z takiej niskiej bety i było później ok ? 🙈 kojarzę Was z wątków kwietniowego i majowego ale nie pamietam poszczególnych historii bo w czerwcu już nie śledziłam :p

A czy któraś z Was zaczynała z takiej niskiej bety i było później ok ? 🙈 kojarzę Was z wątków kwietniowego i majowego ale nie pamietam poszczególnych historii bo w czerwcu już nie śledziłam :p
Ja to z takich dziewczyn kreskowych kojarzę Olke i Plutonova, że chyba zaczynały od niskich bet a teraz wszystko jest w porządku ale one są na mamusiach grudniowych i styczniowych :)

Rozgość się jak najdłużej! ❤️

reklama

Były Były ale po nickach nie wymienie.
Ja osobiście pierwszą miałam 87. Ale to chyba od zagdniezdzenia zalezy jedne wczesniej inne pozniej mają (tak sobie myślę, mogę się mylić) 🙂

Do góry