reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Cześć 😘 nie jestem w stanie Was zacytować bo jestem w pracy i zmula tu internet totalnie. Wszystkie zarodeczki cudne 🥰 gratuluje Wam bardzo! I super że bliźniaki mamy w ekipie 🤩
Mnie rozkłada jakieś przeziębienie, gardło, głowa i katar na kilometr 😐
Wleci mleko z czosnkiem jak wrócę do domu

Dzisiaj mi rano powtórzyło się plamienie boję się 😥
Odpoczywaj dużo, wiem że to czasem nie jest łatwe ale postaraj się odłożyć większość obowiązków na później.
Boże ile mi kobiety musimy przejść strachu w tych ciążach.
Ja też ciągle w strachu.
Trzymaj się i bądź dobrej myśli

Cześć 😘 nie jestem w stanie Was zacytować bo jestem w pracy i zmula tu internet totalnie. Wszystkie zarodeczki cudne 🥰 gratuluje Wam bardzo! I super że bliźniaki mamy w ekipie 🤩
Ja też właśnie złapałam jakieś przeziębienie, łączę się w bólu ;) Na szczęście mogłam sobie pozwolić na dzień wolnego w pracy. Odpoczywaj ile się da i dużo sił ślę :)

Mnie tydzień temu dopadł katar coś okropnego 😔jak masz inhalator to proponuję zrobić sobie inhalacje z soli fizjologicznej, mi to bardzo pomogło i szybko przeszło.

Odpoczywaj dużo, wiem że to czasem nie jest łatwe ale postaraj się odłożyć większość obowiązków na później.
Boże ile mi kobiety musimy przejść strachu w tych ciążach.
Ja też ciągle w strachu.
Trzymaj się i bądź dobrej myśli
ja podejrzewam że może to było od wysiłku bo raz to przestawiałam pudła z ciuchami i dostałam plamienia a wczoraj z nią chwilę łaziłam na rękach więc może faktycznie tam ten wysiłek i to dźwiganie mi może spowodowało plamienia oby tylko na tym się skończyło czekam na betę bo jednak zrobiłam i leżę i odpoczywam tylko zaraz wstawię zupę 😚🍀

Mam pytanie. Jak chodzę na NFZ w poradni w szpitalu to tylko tam mogę? W sensie że nie mogę państwo iść gdzieś indziej?
We wtorek nam prywatną wizytę ale nie chce płacić bez sensu za badania, a nfz wizyta dopiero w lipcu i nie ukrywam że bym poszła gdzieś indziej po skierowanie ale nie wiem czy tak się da. W 1 ciąży nie miałam tego problemu, chodziłam i NFZ i prywatnie i jakoś te wizyty się dało ogarnąć bez problemu.

Ja też właśnie złapałam jakieś przeziębienie, łączę się w bólu ;) Na szczęście mogłam sobie pozwolić na dzień wolnego w pracy. Odpoczywaj ile się da i dużo sił ślę :)

Pracę mam siedzącą, ale marzy mi się łóżko:) jak wrócę do domu to wsunę się pod kołderkę 🤪 Tobie też zdrówka:*
Mnie tydzień temu dopadł katar coś okropnego 😔jak masz inhalator to proponuję zrobić sobie inhalacje z soli fizjologicznej, mi to bardzo pomogło i szybko przeszło.

I to jest dobry pomysł, tak zrobie ;) dzieki!

reklama
Mam pytanie. Jak chodzę na NFZ w poradni w szpitalu to tylko tam mogę? W sensie że nie mogę państwo iść gdzieś indziej?
We wtorek nam prywatną wizytę ale nie chce płacić bez sensu za badania, a nfz wizyta dopiero w lipcu i nie ukrywam że bym poszła gdzieś indziej po skierowanie ale nie wiem czy tak się da. W 1 ciąży nie miałam tego problemu, chodziłam i NFZ i prywatnie i jakoś te wizyty się dało ogarnąć bez problemu.
prosiłam o skierowanie na badania swoją ogólną lekarkę te badania co mi mogła wypisać i nie było nigdy problemu 😉

Do góry