reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Cześć 😘 nie jestem w stanie Was zacytować bo jestem w pracy i zmula tu internet totalnie. Wszystkie zarodeczki cudne 🥰 gratuluje Wam bardzo! I super że bliźniaki mamy w ekipie 🤩
Mnie rozkłada jakieś przeziębienie, gardło, głowa i katar na kilometr 😐
Wleci mleko z czosnkiem jak wrócę do domu

Dzisiaj mi rano powtórzyło się plamienie boję się 😥
Odpoczywaj dużo, wiem że to czasem nie jest łatwe ale postaraj się odłożyć większość obowiązków na później.
Boże ile mi kobiety musimy przejść strachu w tych ciążach.
Ja też ciągle w strachu.
Trzymaj się i bądź dobrej myśli

Cześć 😘 nie jestem w stanie Was zacytować bo jestem w pracy i zmula tu internet totalnie. Wszystkie zarodeczki cudne 🥰 gratuluje Wam bardzo! I super że bliźniaki mamy w ekipie 🤩
Ja też właśnie złapałam jakieś przeziębienie, łączę się w bólu ;) Na szczęście mogłam sobie pozwolić na dzień wolnego w pracy. Odpoczywaj ile się da i dużo sił ślę :)

Mnie tydzień temu dopadł katar coś okropnego 😔jak masz inhalator to proponuję zrobić sobie inhalacje z soli fizjologicznej, mi to bardzo pomogło i szybko przeszło.

Odpoczywaj dużo, wiem że to czasem nie jest łatwe ale postaraj się odłożyć większość obowiązków na później.
Boże ile mi kobiety musimy przejść strachu w tych ciążach.
Ja też ciągle w strachu.
Trzymaj się i bądź dobrej myśli
ja podejrzewam że może to było od wysiłku bo raz to przestawiałam pudła z ciuchami i dostałam plamienia a wczoraj z nią chwilę łaziłam na rękach więc może faktycznie tam ten wysiłek i to dźwiganie mi może spowodowało plamienia oby tylko na tym się skończyło czekam na betę bo jednak zrobiłam i leżę i odpoczywam tylko zaraz wstawię zupę 😚🍀

Mam pytanie. Jak chodzę na NFZ w poradni w szpitalu to tylko tam mogę? W sensie że nie mogę państwo iść gdzieś indziej?
We wtorek nam prywatną wizytę ale nie chce płacić bez sensu za badania, a nfz wizyta dopiero w lipcu i nie ukrywam że bym poszła gdzieś indziej po skierowanie ale nie wiem czy tak się da. W 1 ciąży nie miałam tego problemu, chodziłam i NFZ i prywatnie i jakoś te wizyty się dało ogarnąć bez problemu.

Ja też właśnie złapałam jakieś przeziębienie, łączę się w bólu ;) Na szczęście mogłam sobie pozwolić na dzień wolnego w pracy. Odpoczywaj ile się da i dużo sił ślę :)

Pracę mam siedzącą, ale marzy mi się łóżko:) jak wrócę do domu to wsunę się pod kołderkę 🤪 Tobie też zdrówka:*
Mnie tydzień temu dopadł katar coś okropnego 😔jak masz inhalator to proponuję zrobić sobie inhalacje z soli fizjologicznej, mi to bardzo pomogło i szybko przeszło.

I to jest dobry pomysł, tak zrobie ;) dzieki!

reklama
Mam pytanie. Jak chodzę na NFZ w poradni w szpitalu to tylko tam mogę? W sensie że nie mogę państwo iść gdzieś indziej?
We wtorek nam prywatną wizytę ale nie chce płacić bez sensu za badania, a nfz wizyta dopiero w lipcu i nie ukrywam że bym poszła gdzieś indziej po skierowanie ale nie wiem czy tak się da. W 1 ciąży nie miałam tego problemu, chodziłam i NFZ i prywatnie i jakoś te wizyty się dało ogarnąć bez problemu.
prosiłam o skierowanie na badania swoją ogólną lekarkę te badania co mi mogła wypisać i nie było nigdy problemu 😉

Do góry