reklama
Cześć nie jestem w stanie Was zacytować bo jestem w pracy i zmula tu internet totalnie. Wszystkie zarodeczki cudne gratuluje Wam bardzo! I super że bliźniaki mamy w ekipie
Mnie rozkłada jakieś przeziębienie, gardło, głowa i katar na kilometr
Wleci mleko z czosnkiem jak wrócę do domu
Kasia.n40
Fanka BB :)
Odpoczywaj dużo, wiem że to czasem nie jest łatwe ale postaraj się odłożyć większość obowiązków na później.Dzisiaj mi rano powtórzyło się plamienie boję się
Boże ile mi kobiety musimy przejść strachu w tych ciążach.
Ja też ciągle w strachu.
Trzymaj się i bądź dobrej myśli
Ja też właśnie złapałam jakieś przeziębienie, łączę się w bólu Na szczęście mogłam sobie pozwolić na dzień wolnego w pracy. Odpoczywaj ile się da i dużo sił ślęCześć nie jestem w stanie Was zacytować bo jestem w pracy i zmula tu internet totalnie. Wszystkie zarodeczki cudne gratuluje Wam bardzo! I super że bliźniaki mamy w ekipie
Kasia.n40
Mnie tydzień temu dopadł katar coś okropnego jak masz inhalator to proponuję zrobić sobie inhalacje z soli fizjologicznej, mi to bardzo pomogło i szybko przeszło.Cześć nie jestem w stanie Was zacytować bo jestem w pracy i zmula tu internet totalnie. Wszystkie zarodeczki cudne gratuluje Wam bardzo! I super że bliźniaki mamy w ekipie
Butterfly.
ja podejrzewam że może to było od wysiłku bo raz to przestawiałam pudła z ciuchami i dostałam plamienia a wczoraj z nią chwilę łaziłam na rękach więc może faktycznie tam ten wysiłek i to dźwiganie mi może spowodowało plamienia oby tylko na tym się skończyło czekam na betę bo jednak zrobiłam i leżę i odpoczywam tylko zaraz wstawię zupęOdpoczywaj dużo, wiem że to czasem nie jest łatwe ale postaraj się odłożyć większość obowiązków na później.
Boże ile mi kobiety musimy przejść strachu w tych ciążach.
Ja też ciągle w strachu.
Trzymaj się i bądź dobrej myśli
Mam pytanie. Jak chodzę na NFZ w poradni w szpitalu to tylko tam mogę? W sensie że nie mogę państwo iść gdzieś indziej?
We wtorek nam prywatną wizytę ale nie chce płacić bez sensu za badania, a nfz wizyta dopiero w lipcu i nie ukrywam że bym poszła gdzieś indziej po skierowanie ale nie wiem czy tak się da. W 1 ciąży nie miałam tego problemu, chodziłam i NFZ i prywatnie i jakoś te wizyty się dało ogarnąć bez problemu.
We wtorek nam prywatną wizytę ale nie chce płacić bez sensu za badania, a nfz wizyta dopiero w lipcu i nie ukrywam że bym poszła gdzieś indziej po skierowanie ale nie wiem czy tak się da. W 1 ciąży nie miałam tego problemu, chodziłam i NFZ i prywatnie i jakoś te wizyty się dało ogarnąć bez problemu.
Ja też właśnie złapałam jakieś przeziębienie, łączę się w bólu Na szczęście mogłam sobie pozwolić na dzień wolnego w pracy. Odpoczywaj ile się da i dużo sił ślę
Pracę mam siedzącą, ale marzy mi się łóżko jak wrócę do domu to wsunę się pod kołderkę Tobie też zdrówka:*
Mnie tydzień temu dopadł katar coś okropnego jak masz inhalator to proponuję zrobić sobie inhalacje z soli fizjologicznej, mi to bardzo pomogło i szybko przeszło.
I to jest dobry pomysł, tak zrobie dzieki!
reklama
Butterfly.
prosiłam o skierowanie na badania swoją ogólną lekarkę te badania co mi mogła wypisać i nie było nigdy problemuMam pytanie. Jak chodzę na NFZ w poradni w szpitalu to tylko tam mogę? W sensie że nie mogę państwo iść gdzieś indziej?