reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

Mnie znów męczy alergia i nie biorę teraz tabletek. Jeszcze tym bardziej w mojej pracy to ciężko.
Też mam alergię i biorę leki dalej bo lekarz powiedział, że mogę mimo, że wszędzie w internecie Clatra jest opisana jako należy unikać w ciąży :/ trochę mnie to martwi no ale nie będę podważać zdania lekarza 😅

reklama
Cześć 😘 nie jestem w stanie Was zacytować bo jestem w pracy i zmula tu internet totalnie. Wszystkie zarodeczki cudne 🥰 gratuluje Wam bardzo! I super że bliźniaki mamy w ekipie 🤩
Mnie rozkłada jakieś przeziębienie, gardło, głowa i katar na kilometr 😐
Wleci mleko z czosnkiem jak wrócę do domu
Ojj, współczuję też ostatnio to przechodziłam. Dużo zdrowia Ci życzę 🤗

No to jeśli nie ma przeciwwskazań to ja bardzo polecam. Mi kiedyś lekarz powiedział, że wszelkie tabletki do ssania to 💩 i na gardło tylko spraye lub płukanki.

reklama
Do góry