reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja już jestem po wizycie. Jest pecherzyk ciążowy w jamie macicy. Za dwa tygodnie kolejna wizyta, to powinnam zobaczyć już zarodek 😁
20230613_115929.jpg

Wreszcie nadrobiłam!
Witam wszytskie nowe dziewczyny :)
za plamiące trzymam kciuki - tak bywa, sama się z tym zmagałam we wszystkich ciążach. Różnie się kończy, ale trzeba być dobrej myśli.
W weekend byliśmy na weselu, zainteresowanie wbudziło, czemu nie piję :D ja która zawsze za punkt honoru obejmuję wypity litr martini :D :D :D
Co do wizyt prywatne po 200 zł, woj łódzkie,
Jak wszystko będzie ok to na zwolnienie pójdę szybko. Jestem nauczycielką, za 10 dni wakacje. W lipcu mam rozmowę na awans zawodowy i zaraz na następny dzień pojdę na zwolnienie. Urlop wolę wykorzystać po urodzeniu dziecka.
Na wizytę pójdę 20.06 żeby spr czy jest serduszko. W poprzedniej ciąży od razu od 2 kresek czułam ze coś jest nie tak. Teraz jestem spokojniejsza. Wiem ja, mój mąż i córka 8 lat, bo była z nami u lekarza i wychodząc pokazalam jej zdjęcie i powiedziałam "przedstawiam ci Kropka" :D reszcie powiemy po 20 jak będzie serduszko. W styczniu czekałam długo i powiedzieliśmy ok 11 tyg, wszystcy się nacieszyli tydzień. Niech się teraz cieszą dłużej (mam nadzieję).
Na czczo biore euthrox 25, a na wieczór neoparin. Masakra z tym pierwszym zastrzykiem... Mąż się zabierał jak pies do jeża, ja płakałam. W końcu nie daiśmy. Na wieczór pojechałam do koleżanki, też płakałam, ale jej dzieci też zaczęły i musiałam się uspokoić :D wczoraj już zrobiłam sobie sama. Trochę szczypie, no ale powoluśku trzeba wciskać, i da sie przeżyć.

reklama
Biore :-) czekam do tej 17 i tak nic wiecej nie zrobie
Co chwilę zaglądam zobaczysz dobre wieści ✊daj znać
Z 30 minutowej drzemki zrobiła się 1.5h 🤣🤣
Dobrze ze nie zaspałam odebrać dziecka ze żłobka 🤣😁
Też bym dziś cały czas spala niestety nie było mi dane bo od 7 na nogach.. dopiero z pracy wróciłam a już mnie dzieci na spacer ciągną 😅
Ja już jestem po wizycie. Jest pecherzyk ciążowy w jamie macicy. Za dwa tygodnie kolejna wizyta, to powinnam zobaczyć już zarodek 😁Zobacz załącznik 1536707
Gratuluję 💗
Objawów nie mam żadnych, nic. Wolałabym mieć...
To tak jak i ja 🙈😅
Wita się moja fasolka ❤️ jest tętno, wszystko w porządku 😊
Niestety jest duża torbiel 6cm i bardzo mnie to martwi 😪
Wow jaki duży Kropek! Który to tc?

Do góry