Tynka997
Aktywna w BB
Ja za to nie mam zadnych mdlosci tylko ten brzuch. A po 9h w pracy jest masakra. Jeszcze caly czas chodze lub stoje.Mnie nic nie boli kompletnie. Tylko ciągle mi niedobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za to nie mam zadnych mdlosci tylko ten brzuch. A po 9h w pracy jest masakra. Jeszcze caly czas chodze lub stoje.Mnie nic nie boli kompletnie. Tylko ciągle mi niedobrze
Który to tydzień?Ja już jestem po wizycie. Jest pecherzyk ciążowy w jamie macicy. Za dwa tygodnie kolejna wizyta, to powinnam zobaczyć już zarodek Zobacz załącznik 1536707
Ja mam wieczorami wzdęcia i wtedy mnie mocno boliDziewczyny czy Was boli podbrzusze? Juz nie wiem czy to normalne czy cos jest nie tak. I do tego czasem ledzwie.
Ja też w tej ciąży bezobjawowa. Jedynie piersi delikatnie pełniejsze.Objawów nie mam żadnych, nic. Wolałabym mieć...
Co chwilę zaglądam zobaczysz dobre wieści daj znaćBiore :-) czekam do tej 17 i tak nic wiecej nie zrobie
Też bym dziś cały czas spala niestety nie było mi dane bo od 7 na nogach.. dopiero z pracy wróciłam a już mnie dzieci na spacer ciągnąZ 30 minutowej drzemki zrobiła się 1.5h
Dobrze ze nie zaspałam odebrać dziecka ze żłobka
GratulujęJa już jestem po wizycie. Jest pecherzyk ciążowy w jamie macicy. Za dwa tygodnie kolejna wizyta, to powinnam zobaczyć już zarodek Zobacz załącznik 1536707
To tak jak i jaObjawów nie mam żadnych, nic. Wolałabym mieć...
Wow jaki duży Kropek! Który to tc?Wita się moja fasolka jest tętno, wszystko w porządku
Niestety jest duża torbiel 6cm i bardzo mnie to martwi