reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Co chwilę zaglądam zobaczysz dobre wieści ✊daj znać

Też bym dziś cały czas spala niestety nie było mi dane bo od 7 na nogach.. dopiero z pracy wróciłam a już mnie dzieci na spacer ciągną 😅

Gratuluję 💗

To tak jak i ja 🙈😅

Wow jaki duży Kropek! Który to tc?
Wg apki 6+5, z pomiarów 6+6 😊

reklama
Dziewczyny czy Was boli podbrzusze? Juz nie wiem czy to normalne czy cos jest nie tak. I do tego czasem ledzwie.
Ja też ciągle odczuwam lekkie bóle, ale to chyba związane jest z rozrastaniem się macicy ( w moim przypadku 16lat przerwy więc ma prawo się buntować 😁)
Lędźwie też mi dokuczają szczególnie lewa strona jest wrażliwa bo mam akurat ta noge po wypadku samochodowym więc cały czas mnie tam boli ,a teraz szczególnie 😏

Ja juz po. Mam krwiaka i dwa zarodki z bijacymi serduszkami. Do teraz zbieram szczęke z podlogi. A maz chodzi w kolko. W sumie mam duzy strach czy sie wszystko uda bo to jednak troche bardziej ryzykowna ciaza i do tego ten krwiak.
O jacie!! 🤩🙈🥰 Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku 🥹🥹🥹❤️

Ja juz po. Mam krwiaka i dwa zarodki z bijacymi serduszkami. Do teraz zbieram szczęke z podlogi. A maz chodzi w kolko. W sumie mam duzy strach czy sie wszystko uda bo to jednak troche bardziej ryzykowna ciaza i do tego ten krwiak.
Tak się cieszę 🥰 odpoczywaj dużo kochana ❤️ będzie dobrze ❤️

reklama
Do góry