reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Dziewczyny, ja o 3:30 się przebudziłam i zasnąć nie mogłam :/ o 9:30 przyłożyłam głowę do poduszki i otworzyłam oczy o 12:00!!! 🥹😂

@Pati4gce bądź dobrej myśli ✊✊ ja 3 razy krwawilam/ plamilam od transferu, sprawdzałam betę, jest okej. Lekarza mam w piątek. Bierzesz progesteron?
Biore :-) czekam do tej 17 i tak nic wiecej nie zrobie

reklama
Ja na szczescie jeszcze nikomu nie mowilam. W nocy zaczelo mi sie krwawienie, teraz troche ustalo, obawiam sie ze sie bedziemy musieli pozegnac :-(
kochana leć na betę i zrob progesteron jaki masz będziesz chociaż wiedziała czy masz przyrost ja też miałam jasnoczerwona krew i po duphastonie 3x1 mi przyszło wiem że taki widok od razu myśli stawia w najgorszym świrtlr ale może być to tylko krwiak albo naczynko pękło ja już się nauczyłam że każda ciaza jest inna i trzeba walczyć do końca ♥️🍀

kochana leć na betę i zrob progesteron jaki masz będziesz chociaż wiedziała czy masz przyrost ja też miałam jasnoczerwona krew i po duphastonie 3x1 mi przyszło wiem że taki widok od razu myśli stawia w najgorszym świrtlr ale może być to tylko krwiak albo naczynko pękło ja już się nauczyłam że każda ciaza jest inna i trzeba walczyć do końca ♥️🍀
Dzis mam wizyte to zobacze co lekarz powie. Proga nie robie bo biore duphaston takze to bez sensu. Zobaczymy co bedzie na usg bo w poprzedniej ciazy tez krwiaka mialam i zaczelam tak krwawic ze myslalam ze poronilam, a to krwiak sie oproznil. No ja jeszcze niczego nie przekreslam ale tez jakis wielkich nadzieji sobie nie robie.

Dzis mam wizyte to zobacze co lekarz powie. Proga nie robie bo biore duphaston takze to bez sensu. Zobaczymy co bedzie na usg bo w poprzedniej ciazy tez krwiaka mialam i zaczelam tak krwawic ze myslalam ze poronilam, a to krwiak sie oproznil. No ja jeszcze niczego nie przekreslam ale tez jakis wielkich nadzieji sobie nie robie.
Trzymam kciuki żeby i tym razem dobrze się skończyło.

daj znać po wizycie , ja i tak mimo dupka zrobiłam i wiem że wyższy poziom mam z 14 na 25 więc spokojniejsza jestem :)

reklama
Do góry