Biore :-) czekam do tej 17 i tak nic wiecej nie zrobieDziewczyny, ja o 3:30 się przebudziłam i zasnąć nie mogłam :/ o 9:30 przyłożyłam głowę do poduszki i otworzyłam oczy o 12:00!!!
@Pati4gce bądź dobrej myśli ja 3 razy krwawilam/ plamilam od transferu, sprawdzałam betę, jest okej. Lekarza mam w piątek. Bierzesz progesteron?
reklama
Butterfly.
Fanka BB :)
kochana leć na betę i zrob progesteron jaki masz będziesz chociaż wiedziała czy masz przyrost ja też miałam jasnoczerwona krew i po duphastonie 3x1 mi przyszło wiem że taki widok od razu myśli stawia w najgorszym świrtlr ale może być to tylko krwiak albo naczynko pękło ja już się nauczyłam że każda ciaza jest inna i trzeba walczyć do końcaJa na szczescie jeszcze nikomu nie mowilam. W nocy zaczelo mi sie krwawienie, teraz troche ustalo, obawiam sie ze sie bedziemy musieli pozegnac :-(
Butterfly.
Z 30 minutowej drzemki zrobiła się 1.5h
Dobrze ze nie zaspałam odebrać dziecka ze żłobka
Dobrze ze nie zaspałam odebrać dziecka ze żłobka
Dzis mam wizyte to zobacze co lekarz powie. Proga nie robie bo biore duphaston takze to bez sensu. Zobaczymy co bedzie na usg bo w poprzedniej ciazy tez krwiaka mialam i zaczelam tak krwawic ze myslalam ze poronilam, a to krwiak sie oproznil. No ja jeszcze niczego nie przekreslam ale tez jakis wielkich nadzieji sobie nie robie.kochana leć na betę i zrob progesteron jaki masz będziesz chociaż wiedziała czy masz przyrost ja też miałam jasnoczerwona krew i po duphastonie 3x1 mi przyszło wiem że taki widok od razu myśli stawia w najgorszym świrtlr ale może być to tylko krwiak albo naczynko pękło ja już się nauczyłam że każda ciaza jest inna i trzeba walczyć do końca
Trzymam kciuki żeby i tym razem dobrze się skończyło.Dzis mam wizyte to zobacze co lekarz powie. Proga nie robie bo biore duphaston takze to bez sensu. Zobaczymy co bedzie na usg bo w poprzedniej ciazy tez krwiaka mialam i zaczelam tak krwawic ze myslalam ze poronilam, a to krwiak sie oproznil. No ja jeszcze niczego nie przekreslam ale tez jakis wielkich nadzieji sobie nie robie.
Butterfly.
daj znać po wizycie , ja i tak mimo dupka zrobiłam i wiem że wyższy poziom mam z 14 na 25 więc spokojniejsza jestemDzis mam wizyte to zobacze co lekarz powie. Proga nie robie bo biore duphaston takze to bez sensu. Zobaczymy co bedzie na usg bo w poprzedniej ciazy tez krwiaka mialam i zaczelam tak krwawic ze myslalam ze poronilam, a to krwiak sie oproznil. No ja jeszcze niczego nie przekreslam ale tez jakis wielkich nadzieji sobie nie robie.
Butterfly.
tak cały czas jakby na @ . Dzidzius sobie miejsce robi wszystko się przygotowujeDziewczyny czy Was boli podbrzusze? Juz nie wiem czy to normalne czy cos jest nie tak. I do tego czasem ledzwie.
reklama
Pyrolka
Mnie nic nie boli kompletnie. Tylko ciągle mi niedobrzeDziewczyny czy Was boli podbrzusze? Juz nie wiem czy to normalne czy cos jest nie tak. I do tego czasem ledzwie.