reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

Jak tam wasza noc i samopoczucie? Ja dziś cała noc się budziłam nie mam pojęcia czemu, ale dawno nie miałam takiej kiepskiej nocy 🙈 a dziś w pracy jestem zgon 😂 dobrze, że za tydz urlop 🌞
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące 😘 koniecznie dajcie znać po!
Ja jak wstałam w nocy na siku to zasnąć nie mogłam, a córeczka codziennie pobudki 5-6 więc pospać nie dała 😅 ale teraz ma pierwszą drzemkę i pewnie do niej dołączę 🤭

kciuki za wizyty @kasia0203, @Pyrolka, @Bardo, @Kasia.n40 ✊
Proszę się pochwalić zdjęciami fasolek ❤️

reklama
Cześć :) Chętnie tutaj dołącze. Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża.
Moje wyniki to: 05.06 - Beta: 112,20
Progesteron: 22,20
07.06 - Beta: 239,60
Progesteron: 20,20
09.06 - Beta: 628,50
Progesteron: 19,60

Trochę martwię się spadkiem progesteronu, ale staram się czekać cierpliwie do wizyty. Wizytę u ginekologa mam zaplanowaną na piątek (16.06.2023 r.). Z aplikacji wychodzi dzisiaj 4+6. Termin na 12.02.2023 r. Pozdrawiam serdecznie :)

Cześć :) Chętnie tutaj dołącze. Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża.
Moje wyniki to: 05.06 - Beta: 112,20
05.06 - Beta: 112,20
Witamy 😊 chyba nie zmieniłaś danych do przyrostu w wiadomości 🙂
Możesz podać przewidywany termin porodu i datę pierwszej wizyty to wpisze Cię na kalendarz na pierwszej stronie, żebyśmy mogli sobie kibicować 😊

Ja jak wstałam w nocy na siku to zasnąć nie mogłam, a córeczka codziennie pobudki 5-6 więc pospać nie dała 😅 ale teraz ma pierwszą drzemkę i pewnie do niej dołączę 🤭

kciuki za wizyty @kasia0203, @Pyrolka, @Bardo, @Kasia.n40 ✊
Proszę się pochwalić zdjęciami fasolek ❤️

Pewnie, dam znać. Wizyta o 15.40, oby w pracy szybko mi czas zleciał.

Ja poprzednie ciąże prowadziłam prywatnie a w LuxMedzie robiłam wszystkie potrzebne badania w ramach pakietu. Tym razem muszę wybrać opcję oszczędnościową i ciążę będę prowadziła w LuxMed (chyba nawet znalazłam fajna Panią doktor, okaże się) a na kluczowe USG ( genetyczne, połówkowe itp.) będę chodziła do mojego lekarza prywatnie.

Zastanawiam się jak to jest z tym testem PAPPA na NFZ, z racji wieku (36 lat) przysługuje mi bezpłatnie, tylko czy muszę iść do lekarza na NFZ żeby dostać skierowanie?

Jak tam wasza noc i samopoczucie? Ja dziś cała noc się budziłam nie mam pojęcia czemu, ale dawno nie miałam takiej kiepskiej nocy 🙈 a dziś w pracy jestem zgon 😂 dobrze, że za tydz urlop 🌞
Ja padam, moja corka wstaje 4 razy w nocy takze ja nie mam szans pospac.

Ja do spania jestem stworzona, ale odkąd jestem w ciąży to szybko mi sie chce spac ale jak juz leze w lozku to ciężko i nocki tez takie niezbyt 😞

reklama
Ja padam, moja corka wstaje 4 razy w nocy takze ja nie mam szans pospac.
O kurczę współczuje 🙈 moja na szczęście całe noce śpi jak kamień choć wcześniej bywało różnie, szczególnie w okresie ząbkowania, ale już od dłuższego czasu jest sielanka pod tym kątem. Jednak regeneracja w czasie snu jest bardzo ważna. Trzymam kciuki, żeby i Twoja dała Ci pospać i przyszła mamusia mogla się zregenerować! 😘

Do góry