reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

Prywatnie, u tej samej Pani doktor, która prowadziła pierwszą ciążę - konkretną, fajna kobieta 🙂

U mnie teraz 230zl w cenie mam wszystkie badania na nfz i wszystkie prenatalne więc dla mnie bomba 😊
wow super u mnie wizyta 290 a każde prenatalne 400 zł🙈 ale co zrobisz.. nic nie zrobisz..

reklama
Też Wam jest gorąco cały czas?
U nas dzisiaj taka normalna temperatura była, najwyższa 23 a ja się czuję jak w tropikach 🥵
Mąż mówi, że jemu nie jest gorąco, zastanawiam się czy to nie jakiś objaw 🤣
Teraz już wszystko będę tłumaczyć objawami, Haha

Też Wam jest gorąco cały czas?
U nas dzisiaj taka normalna temperatura była, najwyższa 23 a ja się czuję jak w tropikach 🥵
Mąż mówi, że jemu nie jest gorąco, zastanawiam się czy to nie jakiś objaw 🤣
Teraz już wszystko będę tłumaczyć objawami, Haha
U mnie wręcz przeciwnie - ciągle mi zimno, chyba że siedzę na słońcu lub pod kołdrą 😂 jest tak w ciąży, a w pierwszej to było mi non stop gorąco 😁

reklama
Ale jak w cenie wizyty ? Ze normalna niby wizyta ale jak przypada prenatalne to tak samo biorą? No od lekarza tylko i wyłącznie
No u mnie tak jest, że płacę jak za normalną wizytę i mam prenatalne, dodatkowo wszystkie badania na nfz - aaa, oprócz pappa, bo musiałam zapłacić 110zl 🙃

Do góry