reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Prywatnie, u tej samej Pani doktor, która prowadziła pierwszą ciążę - konkretną, fajna kobieta 🙂

U mnie teraz 230zl w cenie mam wszystkie badania na nfz i wszystkie prenatalne więc dla mnie bomba 😊
wow super u mnie wizyta 290 a każde prenatalne 400 zł🙈 ale co zrobisz.. nic nie zrobisz..

reklama
Też Wam jest gorąco cały czas?
U nas dzisiaj taka normalna temperatura była, najwyższa 23 a ja się czuję jak w tropikach 🥵
Mąż mówi, że jemu nie jest gorąco, zastanawiam się czy to nie jakiś objaw 🤣
Teraz już wszystko będę tłumaczyć objawami, Haha

Też Wam jest gorąco cały czas?
U nas dzisiaj taka normalna temperatura była, najwyższa 23 a ja się czuję jak w tropikach 🥵
Mąż mówi, że jemu nie jest gorąco, zastanawiam się czy to nie jakiś objaw 🤣
Teraz już wszystko będę tłumaczyć objawami, Haha
U mnie wręcz przeciwnie - ciągle mi zimno, chyba że siedzę na słońcu lub pod kołdrą 😂 jest tak w ciąży, a w pierwszej to było mi non stop gorąco 😁

reklama
Ale jak w cenie wizyty ? Ze normalna niby wizyta ale jak przypada prenatalne to tak samo biorą? No od lekarza tylko i wyłącznie
No u mnie tak jest, że płacę jak za normalną wizytę i mam prenatalne, dodatkowo wszystkie badania na nfz - aaa, oprócz pappa, bo musiałam zapłacić 110zl 🙃

Do góry