reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Jak tam wasza noc i samopoczucie? Ja dziś cała noc się budziłam nie mam pojęcia czemu, ale dawno nie miałam takiej kiepskiej nocy 🙈 a dziś w pracy jestem zgon 😂 dobrze, że za tydz urlop 🌞
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące 😘 koniecznie dajcie znać po!
Ja jak wstałam w nocy na siku to zasnąć nie mogłam, a córeczka codziennie pobudki 5-6 więc pospać nie dała 😅 ale teraz ma pierwszą drzemkę i pewnie do niej dołączę 🤭

kciuki za wizyty @kasia0203, @Pyrolka, @Bardo, @Kasia.n40 ✊
Proszę się pochwalić zdjęciami fasolek ❤️

reklama
Cześć :) Chętnie tutaj dołącze. Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża.
Moje wyniki to: 05.06 - Beta: 112,20
Progesteron: 22,20
07.06 - Beta: 239,60
Progesteron: 20,20
09.06 - Beta: 628,50
Progesteron: 19,60

Trochę martwię się spadkiem progesteronu, ale staram się czekać cierpliwie do wizyty. Wizytę u ginekologa mam zaplanowaną na piątek (16.06.2023 r.). Z aplikacji wychodzi dzisiaj 4+6. Termin na 12.02.2023 r. Pozdrawiam serdecznie :)

Cześć :) Chętnie tutaj dołącze. Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża.
Moje wyniki to: 05.06 - Beta: 112,20
05.06 - Beta: 112,20
Witamy 😊 chyba nie zmieniłaś danych do przyrostu w wiadomości 🙂
Możesz podać przewidywany termin porodu i datę pierwszej wizyty to wpisze Cię na kalendarz na pierwszej stronie, żebyśmy mogli sobie kibicować 😊

Ja jak wstałam w nocy na siku to zasnąć nie mogłam, a córeczka codziennie pobudki 5-6 więc pospać nie dała 😅 ale teraz ma pierwszą drzemkę i pewnie do niej dołączę 🤭

kciuki za wizyty @kasia0203, @Pyrolka, @Bardo, @Kasia.n40 ✊
Proszę się pochwalić zdjęciami fasolek ❤️

Pewnie, dam znać. Wizyta o 15.40, oby w pracy szybko mi czas zleciał.

Ja poprzednie ciąże prowadziłam prywatnie a w LuxMedzie robiłam wszystkie potrzebne badania w ramach pakietu. Tym razem muszę wybrać opcję oszczędnościową i ciążę będę prowadziła w LuxMed (chyba nawet znalazłam fajna Panią doktor, okaże się) a na kluczowe USG ( genetyczne, połówkowe itp.) będę chodziła do mojego lekarza prywatnie.

Zastanawiam się jak to jest z tym testem PAPPA na NFZ, z racji wieku (36 lat) przysługuje mi bezpłatnie, tylko czy muszę iść do lekarza na NFZ żeby dostać skierowanie?

Jak tam wasza noc i samopoczucie? Ja dziś cała noc się budziłam nie mam pojęcia czemu, ale dawno nie miałam takiej kiepskiej nocy 🙈 a dziś w pracy jestem zgon 😂 dobrze, że za tydz urlop 🌞
Ja padam, moja corka wstaje 4 razy w nocy takze ja nie mam szans pospac.

Ja do spania jestem stworzona, ale odkąd jestem w ciąży to szybko mi sie chce spac ale jak juz leze w lozku to ciężko i nocki tez takie niezbyt 😞

reklama
Ja padam, moja corka wstaje 4 razy w nocy takze ja nie mam szans pospac.
O kurczę współczuje 🙈 moja na szczęście całe noce śpi jak kamień choć wcześniej bywało różnie, szczególnie w okresie ząbkowania, ale już od dłuższego czasu jest sielanka pod tym kątem. Jednak regeneracja w czasie snu jest bardzo ważna. Trzymam kciuki, żeby i Twoja dała Ci pospać i przyszła mamusia mogla się zregenerować! 😘

Do góry