Mozna paracetamol ale staraj sie jak najmniej.
Fajne są takie shoty witaminowe w rossmanie jak mnie cos zaczynało brać to zaraz sobie wypijałam
Wzięłam jeden bo mam 38 ale umówiłam się na teleporade z ginem za 15 min. Kurcze zawsze dodatkowy stres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozna paracetamol ale staraj sie jak najmniej.
Fajne są takie shoty witaminowe w rossmanie jak mnie cos zaczynało brać to zaraz sobie wypijałam
Ja już tu pisałam, ze w pierwszej ciąży przez 3 tyg jadłam ciagle banany w nocy bo najgorze mdłości miałam w nocy aleee pomagało! i odkryłam też, że nie mogę doprowadzić co całkowitego głodu bo wtedy mdłości się nasilały zawsze możesz spróbować jakieś zdrowe przekąski może Ci pomożeDziewczyny, znacie jakieś sposoby na nudności/mdłości itp.? Wykończę się, mnie to trzyma całe dnie i mam wrażenie, że z każdym dniem się nasila próbowałam imbiru i cytryny, nie pomogło. Mam wrażenie, że rosół jedynie trochę pomaga. Jak coś zjem to na chwilę jest lepiej a potem znowu to samo no więc nie będę całe dnie jeść i jeść bo przytyje milion kg.
Cokolwiek, wypróbuję każdą radę
Bardzo dobrze że masz chociaż teleporade, do łóżka i daj sobie czas na regenerację w chorobie.Wzięłam jeden bo mam 38 ale umówiłam się na teleporade z ginem za 15 min. Kurcze zawsze dodatkowy stres
Dzięki, będę testować różne rzeczy. Dam znać jak coś się sprawdziJa już tu pisałam, ze ja przez 3 tyg jadłam ciagle banany w nocy bo najgorze mdłości miałam w nocy aleee pomagało! i odkryłam też, że nie mogę doprowadzić co całkowitego głodu bo wtedy mdłości się nasilały zawsze możesz spróbować jakieś zdrowe przekąski może Ci pomoże
Mi kazali jeść sucharki ale u mnie nie było skuteczne w poprzedniej ciąży.Dzięki, będę testować różne rzeczy. Dam znać jak coś się sprawdzi
Mam to samo, co godzinę tylko „głodna jestem” najlepsze jest to, ze mi się to zaczęło zaraz po owulacji i jeszcze się śmiałam z mężem, ze to chyba od tego, że zaczęłam rowerem na dworzec dojeżdżać i się mięśnie odezwały a to już musiało być coś na rzeczy i organizm potrzebowałWidzę, że sporo z Was ma mdłości.
U mnie narazie nic, ale za to mam ogromny apetyt
Zjem a za pół godziny czuję pusty żołądek, burczenie, przelewanie, jestem znowu głodna.
Przez to jem sporo a wieczorami mam brzuch wzdęty jak balon
Jak tak dalej pójdzie to będzie 30 na plusie … jak to powstrzymać ??