reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Ja mam największy problem z sennością 🙈 a tu nawet nie ma kiedy odpocząć i się zregenerować 😂 od rana praca, po pracy córa wraca od babci, a ja odliczam tylko godzinę do której pójdzie spać, żebym sama mogła iść spać 😂
A co do tych zakazów żywieniowych - naprawdę nie wiem ile trzeba by było wypić tej kawy czy zielonej herbaty żeby miało to jakiekolwiek negatywne działanie na płód 🙈 od 1-2 kaw/herbat dziennie na pewno nic się nie stanie 🙃
Proponuję wziąć zwolnienie bo się wykończysz 🙂

reklama
Ja też ciągle głodna masakra 🙈 dziś tak mi się zupki zachciało to sobie trzasnelam buraczkowa i ciągle tylko podchodzę 😁😁
Na razie ważę 55kg 😁

U mnie ciągłe mdłości, a jak przeciągnę trochę czas posiłku to jest jeszcze gorzej, niby bardzo głodna, ale nudności niemal uniemożliwiają jedzenie. Jedyne co wtedy pomaga to banan...😬🥴

Proponuję wziąć zwolnienie bo się wykończysz 🙂
Oh nieee, lubię swoją prace, poza tym pracuje w większości zdalnie (raz na 1-2 tyg pracuje z biura) i w sumie to planuje pracować najdłużej jak się da 😂 co nie zmienia faktu, że zmęczenie tez bierze górę 🙈 za tydz mam urlop wiec trochę mam nadzieje się zregeneruje 😊

U mnie ciągłe mdłości, a jak przeciągnę trochę czas posiłku to jest jeszcze gorzej, niby bardzo głodna, ale nudności niemal uniemożliwiają jedzenie. Jedyne co wtedy pomaga to banan...😬🥴
O widzisz Tobie też pomaga banan, mi nie :/ idzie się wykończyć naprawdę. Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że nudności mogą być aż tak męczące. Ale dobra już przestaję narzekać 😁

Widzę, że sporo z Was ma mdłości.
U mnie narazie nic, ale za to mam ogromny apetyt 😱
Zjem a za pół godziny czuję pusty żołądek, burczenie, przelewanie, jestem znowu głodna.
Przez to jem sporo a wieczorami mam brzuch wzdęty jak balon 😩
Jak tak dalej pójdzie to będzie 30 na plusie … jak to powstrzymać ?? 🤣

Mnie to motywował do rygoru mój lekarz prowadzący, zawsze mnie ważył, a spotykaliśmy się mniej więcej co miesiąc, jak było za dużo to nie omieszkał tego zauważyć. Serio, mnie to motywowało 🤭

reklama
O widzisz Tobie też pomaga banan, mi nie :/ idzie się wykończyć naprawdę. Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że nudności mogą być aż tak męczące. Ale dobra już przestaję narzekać 😁
Jak kupowałam swoje witaminy w dozie to obok widziałam na półce takie gumy. Nie mam pojęcia czy to pomaga ale może warto poczytać opinie

Załączniki

• IMG_1787.jpeg
    IMG_1787.jpeg
    69,2 KB · Wyświetleń: 45
Do góry