reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja mam największy problem z sennością 🙈 a tu nawet nie ma kiedy odpocząć i się zregenerować 😂 od rana praca, po pracy córa wraca od babci, a ja odliczam tylko godzinę do której pójdzie spać, żebym sama mogła iść spać 😂
A co do tych zakazów żywieniowych - naprawdę nie wiem ile trzeba by było wypić tej kawy czy zielonej herbaty żeby miało to jakiekolwiek negatywne działanie na płód 🙈 od 1-2 kaw/herbat dziennie na pewno nic się nie stanie 🙃
Proponuję wziąć zwolnienie bo się wykończysz 🙂

reklama
Ja też ciągle głodna masakra 🙈 dziś tak mi się zupki zachciało to sobie trzasnelam buraczkowa i ciągle tylko podchodzę 😁😁
Na razie ważę 55kg 😁

U mnie ciągłe mdłości, a jak przeciągnę trochę czas posiłku to jest jeszcze gorzej, niby bardzo głodna, ale nudności niemal uniemożliwiają jedzenie. Jedyne co wtedy pomaga to banan...😬🥴

Proponuję wziąć zwolnienie bo się wykończysz 🙂
Oh nieee, lubię swoją prace, poza tym pracuje w większości zdalnie (raz na 1-2 tyg pracuje z biura) i w sumie to planuje pracować najdłużej jak się da 😂 co nie zmienia faktu, że zmęczenie tez bierze górę 🙈 za tydz mam urlop wiec trochę mam nadzieje się zregeneruje 😊

U mnie ciągłe mdłości, a jak przeciągnę trochę czas posiłku to jest jeszcze gorzej, niby bardzo głodna, ale nudności niemal uniemożliwiają jedzenie. Jedyne co wtedy pomaga to banan...😬🥴
O widzisz Tobie też pomaga banan, mi nie :/ idzie się wykończyć naprawdę. Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że nudności mogą być aż tak męczące. Ale dobra już przestaję narzekać 😁

Widzę, że sporo z Was ma mdłości.
U mnie narazie nic, ale za to mam ogromny apetyt 😱
Zjem a za pół godziny czuję pusty żołądek, burczenie, przelewanie, jestem znowu głodna.
Przez to jem sporo a wieczorami mam brzuch wzdęty jak balon 😩
Jak tak dalej pójdzie to będzie 30 na plusie … jak to powstrzymać ?? 🤣

Mnie to motywował do rygoru mój lekarz prowadzący, zawsze mnie ważył, a spotykaliśmy się mniej więcej co miesiąc, jak było za dużo to nie omieszkał tego zauważyć. Serio, mnie to motywowało 🤭

reklama
O widzisz Tobie też pomaga banan, mi nie :/ idzie się wykończyć naprawdę. Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że nudności mogą być aż tak męczące. Ale dobra już przestaję narzekać 😁
Jak kupowałam swoje witaminy w dozie to obok widziałam na półce takie gumy. Nie mam pojęcia czy to pomaga ale może warto poczytać opinie

Załączniki

• IMG_1787.jpeg
    IMG_1787.jpeg
    69,2 KB · Wyświetleń: 34
Do góry