U mnie tez 200A ile płacicie za wizytę?
Bo u mnie jest to 200zł
reklama
Kasia.n40
Fanka BB :)
300 zlA ile płacicie za wizytę?
Bo u mnie jest to 200zł
Madlen@
Ja też prywatnie, nie wyobrażam sobie nikogo innego oprócz mojej pani doktor. Tak zaopiekowana to chyba nie byłam nigdy u żadnego lekarza, do tego błyskawicznie odpisuje na wiadomości, wiec gdyby cokolwiek się działo to mam z nią kontakt. Cena za wizytę z usg 280 zł. Nawet jeżeli nie ma wolnych miejsc to zawsze gdzieś wciśnie
angeliskax
Moderator
Bo niektórzy mogą nie mieć, ale to też się prosi o odmowę na piśmie. Ja tak zdziałałam dwa rasy w ciąży i za każdym razem skutkowało to tym ze termin znaleźli. Więc nie tylko w teorii.Fajnie to dziala w teorii. Ja sie probowalam zapisac do takiego dosc dobrego lekarza na nfz, to uslyszalam ze nie ma miejsc bo juz ma full kobiet w ciazy.
Madlen@
ja zamówiłam tą z tego co czytałam ma dobre opinieMoże polecicie jakie książki planujecie przeczytać w trakcie ciąży? Na razie czytam "W oczekiwaniu na dziecko", ale chętnie przyjmę inne polecajki związane zarówno z okresem ciąży, jak i macierzyństwa
I jest tez do niej kontynuacja tom II macierzyństwo
Załączniki
Kasia.n40
Hmmm to ja coś nie na temat słucham kryminalne audiobooki, bo czytanie ostatnio mnie usypiaMoże polecicie jakie książki planujecie przeczytać w trakcie ciąży? Na razie czytam "W oczekiwaniu na dziecko", ale chętnie przyjmę inne polecajki związane zarówno z okresem ciąży, jak i macierzyństwa
Fajnie poczytać o przyszłym macierzyństwie, ale kiedy pojawia się dziecko często to co piszą w książkach nie ma odzwierciedlenia w życiu.
Trzeba słuchać się swojej intuicji i przede wszystkim nie bać się prosić o pomoc w chwilach zwątpienia bo te często nas dopadają zaraz po narodzinach.
Ja przed urodzeniem dziecka byłam ekspertem w ogarnianiu i pielęgnacji dzieci do roku Przeczytałam tonę książek, artykułów itd.
A jak przyszło co do czego to była gorąca linia z dwiema przyjaciółkami bardziej doświadczonymi rodzicielsko i nauka siebie na wzajem na bieżąco.
A jak przyszło co do czego to była gorąca linia z dwiema przyjaciółkami bardziej doświadczonymi rodzicielsko i nauka siebie na wzajem na bieżąco.
nindziaa
Moderator
Też planuję kupić te książkija zamówiłam tą z tego co czytałam ma dobre opinie
I jest tez do niej kontynuacja tom II macierzyństwo
reklama
nindziaa
Moderator
To logiczne ale ja na przykład kocham czytać i skoro jestem w ciąży to nie wyobrażam sobie o tym nie poczytaćHmmm to ja coś nie na temat słucham kryminalne audiobooki, bo czytanie ostatnio mnie usypia
Fajnie poczytać o przyszłym macierzyństwie, ale kiedy pojawia się dziecko często to co piszą w książkach nie ma odzwierciedlenia w życiu.
Trzeba słuchać się swojej intuicji i przede wszystkim nie bać się prosić o pomoc w chwilach zwątpienia bo te często nas dopadają zaraz po narodzinach.