reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja też prywatnie, nie wyobrażam sobie nikogo innego oprócz mojej pani doktor. Tak zaopiekowana to chyba nie byłam nigdy u żadnego lekarza, do tego błyskawicznie odpisuje na wiadomości, wiec gdyby cokolwiek się działo to mam z nią kontakt. Cena za wizytę z usg 280 zł. Nawet jeżeli nie ma wolnych miejsc to zawsze gdzieś wciśnie😊

Fajnie to dziala w teorii. Ja sie probowalam zapisac do takiego dosc dobrego lekarza na nfz, to uslyszalam ze nie ma miejsc bo juz ma full kobiet w ciazy.
Bo niektórzy mogą nie mieć, ale to też się prosi o odmowę na piśmie. Ja tak zdziałałam dwa rasy w ciąży i za każdym razem skutkowało to tym ze termin znaleźli. Więc nie tylko w teorii.

Może polecicie jakie książki planujecie przeczytać w trakcie ciąży? Na razie czytam "W oczekiwaniu na dziecko", ale chętnie przyjmę inne polecajki związane zarówno z okresem ciąży, jak i macierzyństwa 😊

Może polecicie jakie książki planujecie przeczytać w trakcie ciąży? Na razie czytam "W oczekiwaniu na dziecko", ale chętnie przyjmę inne polecajki związane zarówno z okresem ciąży, jak i macierzyństwa 😊
ja zamówiłam tą 😀 z tego co czytałam ma dobre opinie
I jest tez do niej kontynuacja tom II macierzyństwo

Załączniki

• IMG_9154.jpeg
    IMG_9154.jpeg
    93 KB · Wyświetleń: 37
Hmmm to ja coś nie na temat słucham 😁 kryminalne audiobooki, bo czytanie ostatnio mnie usypia 😁
Fajnie poczytać o przyszłym macierzyństwie, ale kiedy pojawia się dziecko często to co piszą w książkach nie ma odzwierciedlenia w życiu.
Trzeba słuchać się swojej intuicji i przede wszystkim nie bać się prosić o pomoc w chwilach zwątpienia bo te często nas dopadają zaraz po narodzinach.

Ja przed urodzeniem dziecka byłam ekspertem w ogarnianiu i pielęgnacji dzieci do roku 😂 Przeczytałam tonę książek, artykułów itd.

A jak przyszło co do czego to była gorąca linia z dwiema przyjaciółkami bardziej doświadczonymi rodzicielsko 😅i nauka siebie na wzajem na bieżąco.

reklama
Hmmm to ja coś nie na temat słucham 😁 kryminalne audiobooki, bo czytanie ostatnio mnie usypia 😁
Fajnie poczytać o przyszłym macierzyństwie, ale kiedy pojawia się dziecko często to co piszą w książkach nie ma odzwierciedlenia w życiu.
Trzeba słuchać się swojej intuicji i przede wszystkim nie bać się prosić o pomoc w chwilach zwątpienia bo te często nas dopadają zaraz po narodzinach.
To logiczne ale ja na przykład kocham czytać i skoro jestem w ciąży to nie wyobrażam sobie o tym nie poczytać 😅

Do góry