reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

I nie decydujesz się na Nifty? Lub inne tego typu badanie?
Nie. To nic nie zmieni. Dziecko i tak w obliczu przepisów jakie mamy musi się urodzic. Bez względu na to czy będzie chore czy zdrowe.
Kochać będę tak samo. Ja jestem dobrej myśli, tyle mnie złego spotkało w życiu że teraz musi być dobrze. I tego się trzymam.

reklama
To jak 1:476 to luzik, to prawie 1:500, a pamiętajmy, że to sa tylko statystyki. Ja z takim wynikiem na ZD bym już Nifty nie robiła, bo szkoda by mi było kasy mimo, że ją mam. Po skorelowaniu masz wynik lepszy niż z samego wieku i to jest najwazniejsze, a jak NT masz w granicach normy i kośc nosowa obecna to w ogóle bym spała spokojnie jeśli masz ukończony 35 rż :), bo wiadomo jesli bym była młoda to ryzyka pośredniego bym się bała i bym na Nifty leciała az by się za mna kurzyło :p
37 😁 Jutro jade na wizytę do ginekologa przyspieszona... W poniedziałek dokuczały mi skurcze szyjki.
Może jutro dowiemy się jaka płeć 🥰 Wczoraj maluch wieczorem rozgrywał chyba mecz piłkarski 😂

Nie. To nic nie zmieni. Dziecko i tak w obliczu przepisów jakie mamy musi się urodzic. Bez względu na to czy będzie chore czy zdrowe.
Kochać będę tak samo. Ja jestem dobrej myśli, tyle mnie złego spotkało w życiu że teraz musi być dobrze. I tego się trzymam.
Przeczytałam dopiero inne Twoje posty. Faktycznie dużo w życiu już przeszłaś ❤️ i tak masz rację nic to nie zmieni, ale ja z tych osób które poprostu wolą wiedzieć co będzie...

Hej kobietki. Nieśmiało się przywitam. Jestem Magda i prawdopodobnie będę lutową mamą ;) dołączam niepewnie i dopiero dziś do was bo w sumie do końca nie jestem pewna czy to luty czy marzec ale bliżej luty. Dopiero za tydzień mam 1 prenatalne i zobaczymy. Na pokładzie mam już jednego malucha więc postaram się do was zaglądać i przeczytać wasze historie ale dużo nie mogę obiecać bo bardzo żywiołowego chłopczyka mam przy sobie i dość dużo pracuje. Mam 34 lata więc czuje że wyjdzie mi większe ryzyko i choć w pierwszej ciąży tak nie panikowalam to w tej już bardziej. Plus jeszcze została mi duża waga po 1 porodzie więc będę znów wpisana jako duza mama ;)
Życzę wam wszystkim spokojnych dni bez boli i stresów i jeśli to wasze 1 ciążę to cieszcie się tym czasem ;) za kolejnymi razami już tak łatwo i przyjemnie nie jest ;p

Hej kobietki. Nieśmiało się przywitam. Jestem Magda i prawdopodobnie będę lutową mamą ;) dołączam niepewnie i dopiero dziś do was bo w sumie do końca nie jestem pewna czy to luty czy marzec ale bliżej luty. Dopiero za tydzień mam 1 prenatalne i zobaczymy. Na pokładzie mam już jednego malucha więc postaram się do was zaglądać i przeczytać wasze historie ale dużo nie mogę obiecać bo bardzo żywiołowego chłopczyka mam przy sobie i dość dużo pracuje. Mam 34 lata więc czuje że wyjdzie mi większe ryzyko i choć w pierwszej ciąży tak nie panikowalam to w tej już bardziej. Plus jeszcze została mi duża waga po 1 porodzie więc będę znów wpisana jako duza mama ;)
Życzę wam wszystkim spokojnych dni bez boli i stresów i jeśli to wasze 1 ciążę to cieszcie się tym czasem ;) za kolejnymi razami już tak łatwo i przyjemnie nie jest ;p
Witamy Cię droga mamo 😍

Cześć! Mama to mama ❤️ Ciaza plus dziecko/dzieci na pokladzie to wyzwanie 😁 Ale dla nas matek nie ma rzeczy niemożliwych. Ja też jestem big mamuśka 🙃

Jesteśmy po USG nasz maluszek okruszek waży całe 256 gram i rozwija się prawidłowo 😂 poza tym dalej chowa to co między nóżkami ma 😂 kolejna wizyta za 4 tygodnie i zobaczymy czy wtedy będzie coś widać.
Super 🥰 który to już tydzień?
Ja 22.08. mam wizytę i mam nadzieję, że już będzie wiadomo kto w brzuszku siedzi 😀

reklama
Do góry