Super pomysł, mnie wczoraj mąż zabrał na wycieczkę i właśnie plażujemy nad SolinąHejka, ja się czuję dobrze już posprzątałam i będę myć mate córki jak prognozy pogody będą bez zmian to jedziemy nad wodę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super pomysł, mnie wczoraj mąż zabrał na wycieczkę i właśnie plażujemy nad SolinąHejka, ja się czuję dobrze już posprzątałam i będę myć mate córki jak prognozy pogody będą bez zmian to jedziemy nad wodę
Liczę na to, że u mnie tez się w końcu skończy to wstawanie bo się nie wysypiam przez toJa się czuję bardzo dobrze już się nie budzę na siku o 3/4 nad ranem, wiec mogę pospać, a jak się wyśpię to od razu humor lepszy
Ja też jak już wstałam siku to nie mogłam zasnąć, teraz trochę odespimy a jak dzidziuś urośnie i będzie kopał w pęcherz to się znowu zacznieLiczę na to, że u mnie tez się w końcu skończy to wstawanie bo się nie wysypiam przez to
Całkiem spoko, pobudka na siku dopiero o 5 także nie jest zle Pospalam później do 10, aż w szoku byłamHej dziewczyny, jakie nastroje w weekend? Jak się czujecie?
Jak tam samopoczucie? Jutro prenatalne u CiebieLiczę na to, że u mnie tez się w końcu skończy to wstawanie bo się nie wysypiam przez to
Taaaak, to już jutro, nie mogę się doczekać! Oczywiście bardzo się denerwuje, ale muszę być dobrej myśli.Jak tam samopoczucie? Jutro prenatalne u Ciebie
Trzymam kciuki i czekamy na informacjeTaaaak, to już jutro, nie mogę się doczekać! Oczywiście bardzo się denerwuje, ale muszę być dobrej myśli.