Trzymam i dawaj znac co z ta papą, na mnie mąż krzyczy żebym papy nie robiła tylko nifty od razu, bo mu baby w pracy nagadały, ze miały złe wyniki z papy i potem sie niepotrzebnie stresowały. Pappa czesto jest fałszywie dodatnia w odróznieniu od nifty. Potem na 100% kobiet, ktore robiły nifty a miały zła pape 70% ma idealne z nifty. Ale cena nifty jest troche zaporowaCześć we wtorek ja właśnie wróciłam z laboratorium, robiłam pappę, wyniki może będą już na jutro, trzymajcie kciuki a ja trzymam kciuki za wszystkie Wasze dzisiejsze wizyty u lekarza
reklama
U mnie w mieście różnica w cenie między pappa a nifty to 1800 złotych wiec sporoTrzymam i dawaj znac co z ta papą, na mnie mąż krzyczy żebym papy nie robiła tylko nifty od razu, bo mu baby w pracy nagadały, ze miały złe wyniki z papy i potem sie niepotrzebnie stresowały. Pappa czesto jest fałszywie dodatnia w odróznieniu od nifty. Potem na 100% kobiet, ktore robiły nifty a miały zła pape 70% ma idealne z nifty. Ale cena nifty jest troche zaporowa
Ja też powinnam mieć na NFZ, ale u nas w Polsce B jest tak, że jak dzwonisz się zarejestrować to Ci mówią, że już się spóźniłaś, już mogą Cię po 14 tc tylko zapisaćJa sie nastawialam na robienie nifty w tej ciazy ale mi lekarz odradzil. Takze zostane przy usg i pappa to mam przynajmniej na nfz :-)
Ja mam nadzieje ze sie zalapie bo juz jestem 10+3 i dzis mam miec dopiero skierowanie. Ostatnio nie bylo problemow.Ja też powinnam mieć na NFZ, ale u nas w Polsce B jest tak, że jak dzwonisz się zarejestrować to Ci mówią, że już się spóźniłaś, już mogą Cię po 14 tc tylko zapisać
Bafinka
Fanka BB :)
Kurde teraz prywatną ciąża to ciągnie po kieszeni ostro każda wizyta 250 zł dziś w labo 460 prenatalne 300 leki minimum 250 co miesiąc masakra.... A teraz takie wyprzedaże w sklepach a tu trzeba się ograniczać
Ja tez prywatnie jak sobie ostatnia ciaze liczylam to ok 8 tys mi wyszlo. Teraz bedzie pewnie wiecej bo wizyty co 2 tygodnie.Kurde teraz prywatną ciąża to ciągnie po kieszeni ostro każda wizyta 250 zł dziś w labo 460 prenatalne 300 leki minimum 250 co miesiąc masakra.... A teraz takie wyprzedaże w sklepach a tu trzeba się ograniczać
Troszke to kosztuje, ale wydaje mi się że jestem spokojniejsza przez te prywatne i dokładne wizyty. A na sukienkę z wyprzedaży zawsze się znajdzie jakiś zaskórniakKurde teraz prywatną ciąża to ciągnie po kieszeni ostro każda wizyta 250 zł dziś w labo 460 prenatalne 300 leki minimum 250 co miesiąc masakra.... A teraz takie wyprzedaże w sklepach a tu trzeba się ograniczać
reklama
Z tego co wiem to masz tzw. wynik surowy, lekarz go potem obrabia, to jest na mom przeliczane, czyli na inną jednostkęDziewczyny, mam już wyniki… Czy któraś z Was umie coś o nich powiedzieć czy muszę czekać do poniedziałku na wizytę i usg?
BHCG 36.07 iu/l
Pappa 0.69 iu/l