przykro mi bardzo przechodziłam to rok temuMusimy zaatakować inny miesiąc. Ja dzisiaj odebrałam wyniki bety i mam przyrost tylko 14,5% więc u mnie też się to tak skończy. Czekam do wizyty w poniedziałek ale już wiem co wtedy usłyszę.
reklama
Lilka92
Fanka BB :)
U mnie nastrój dobrze, coraz więcej mam energii więc chyba powoli wychodzę z tego stanu wiecznego zmęczeniaHej dziewczyny, jak nastroje w tym tygodniu? U mnie został tydzień do wizyty, odliczanie trwa
Ja mam prenatalne w przyszły tydzień w piątek i też nie mogę się doczekać
Właśnie dzwoniłam do lekarza bo miałam wizytę umówioną na 16:00, a akurat w poniedziałek zaczynamy urlop i ciężko byłoby wysiedzieć cały dzień, udało się przerzucić na 12:30, troszkę mniej czekania W czwartek skoczę do laboratorium na badania, mam nadzieję ze na poniedziałek akurat będą gotoweU mnie nastrój dobrze, coraz więcej mam energii więc chyba powoli wychodzę z tego stanu wiecznego zmęczenia
Ja mam prenatalne w przyszły tydzień w piątek i też nie mogę się doczekać
Lilka92
Ooo, to super ja mam na 16, ale u mnie wcześniejsze godziny odpadają, bo mąż musi przejąć córeczkę jak wraca z pracy, ale ostatnio jeździmy we troje i on z małą spaceruje i czekają na mnieWłaśnie dzwoniłam do lekarza bo miałam wizytę umówioną na 16:00, a akurat w poniedziałek zaczynamy urlop i ciężko byłoby wysiedzieć cały dzień, udało się przerzucić na 12:30, troszkę mniej czekania W czwartek skoczę do laboratorium na badania, mam nadzieję ze na poniedziałek akurat będą gotowe
Już się nie mogę doczekać, to pierwsza wizyta z mężem, czuję że będzie dużo wzruszeńOoo, to super ja mam na 16, ale u mnie wcześniejsze godziny odpadają, bo mąż musi przejąć córeczkę jak wraca z pracy, ale ostatnio jeździmy we troje i on z małą spaceruje i czekają na mnie
nindziaa
Moderator
W sumie dobrze, byłam rano na badaniach, część wyników mam, na część czekam.Hej dziewczyny, jak nastroje w tym tygodniu? U mnie został tydzień do wizyty, odliczanie trwa
U nas upał znowu, ja mam już dosyć, nie lubię takiego skwaru. Też jak i Ty odliczam do wizyty jeszcze 10 dni To już będzie moja trzecia w ciąży
reklama
Lilka92
Trzymam kciukiCześć we wtorek ja właśnie wróciłam z laboratorium, robiłam pappę, wyniki może będą już na jutro, trzymajcie kciuki a ja trzymam kciuki za wszystkie Wasze dzisiejsze wizyty u lekarza