reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Jakieś 5% mniej płacisz za badania
W diagnostyce bardziej opłaca się kupować przez internet, bo nawet z kartą stałego klienta stacjonarnie wychodzi drożej.
Wgl diagnostyka jest droga. Jak robiłam badania do IVF to porównałam ceny Diagnostyki, Śląskich Laboratoriów Analitycznych i lokalnej firmy to różnica była 70-90zł. Co przy badaniach za kilkaset złotych robi mega różnice 🙈

Robię sobie sama w domu, trochę ostatnio mi niedobrze było przy ściąganiu frezarką 🙈
Hybryda jest bezpieczna.
nie dr powiedziała że w pierwszym trymestrze lepiej nie robić bo łożysko jeszcze nie wykształcone i cała chemia przez płytkę przechodzi do dziecka.. później już można ale ja jakoś nie mode nez bo mam za miękka płytkę..

U mnie od wczoraj zaczęły się jakieś masakryczne zgagi :( W aptece poleciła mi rennie antacidum, który można zażywać w czasie ciąży, ale oczywiście dzisiaj do pracy zapomniałam zabrać :( Jeżeli chodzi o obiad to dzisiaj mam ochotę na racuchy :)

To kotka 😃 Ciekawi mnie to jak będzie reagować na ruchy dziecka w brzuchu na końcowym etapie ciąży 😃 Bo to taki ciekawski kot, wszystko wyhaczy więc na bank oczy na wierzchu będą jak się będzie brzuch ruszał 🤣
moja kotka wyczuła że jestem w ciąży poprzedniej z córką i kładła mi się na brzuch i mruczała a córa od środka ja kopała 😅 do tej pory są bardzo zrzyte, jak Ninusia płacze to kocica pierwsza przede mną jest przy niej

Załączniki

• 65f4a8f7-a15c-4ae8-98d8-73b7e9eb14b7.jpeg
    65f4a8f7-a15c-4ae8-98d8-73b7e9eb14b7.jpeg
    48,8 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry