Miyoshi
Fanka BB :)
Też dostałam w pierwszej ciąży Bo miały być jakieś rabatyA ja rano już byłam na pobraniu krwi i wiecie co ? Dostałam kartę stałego klienta w diagnostyce czuje się trochę jak emerytka teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też dostałam w pierwszej ciąży Bo miały być jakieś rabatyA ja rano już byłam na pobraniu krwi i wiecie co ? Dostałam kartę stałego klienta w diagnostyce czuje się trochę jak emerytka teraz
Jakieś 5% mniej płacisz za badaniaTeż dostałam w pierwszej ciąży Bo miały być jakieś rabaty
Szczerze mówiąc nie zwróciłam na to szczególnej uwagi, bo później byłam chyba raz w DiagnostyceJakieś 5% mniej płacisz za badania
W diagnostyce bardziej opłaca się kupować przez internet, bo nawet z kartą stałego klienta stacjonarnie wychodzi drożej.Jakieś 5% mniej płacisz za badania
nie dr powiedziała że w pierwszym trymestrze lepiej nie robić bo łożysko jeszcze nie wykształcone i cała chemia przez płytkę przechodzi do dziecka.. później już można ale ja jakoś nie mode nez bo mam za miękka płytkę..Robię sobie sama w domu, trochę ostatnio mi niedobrze było przy ściąganiu frezarką
Hybryda jest bezpieczna.
ja mam kotkę trójkorową i psa malamuta a po powrocie z urlopu synowi obiecałam świnek morska za oceny więc jeszcze jeden zwierz dojdzieNasz kot to rudy dachowiec a pies biały 45 kg mieszaniec wilczarza irlandzkiego
moja kotka wyczuła że jestem w ciąży poprzedniej z córką i kładła mi się na brzuch i mruczała a córa od środka ja kopała do tej pory są bardzo zrzyte, jak Ninusia płacze to kocica pierwsza przede mną jest przy niejTo kotka Ciekawi mnie to jak będzie reagować na ruchy dziecka w brzuchu na końcowym etapie ciąży Bo to taki ciekawski kot, wszystko wyhaczy więc na bank oczy na wierzchu będą jak się będzie brzuch ruszał