reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Jakieś 5% mniej płacisz za badania
W diagnostyce bardziej opłaca się kupować przez internet, bo nawet z kartą stałego klienta stacjonarnie wychodzi drożej.
Wgl diagnostyka jest droga. Jak robiłam badania do IVF to porównałam ceny Diagnostyki, Śląskich Laboratoriów Analitycznych i lokalnej firmy to różnica była 70-90zł. Co przy badaniach za kilkaset złotych robi mega różnice 🙈

Robię sobie sama w domu, trochę ostatnio mi niedobrze było przy ściąganiu frezarką 🙈
Hybryda jest bezpieczna.
nie dr powiedziała że w pierwszym trymestrze lepiej nie robić bo łożysko jeszcze nie wykształcone i cała chemia przez płytkę przechodzi do dziecka.. później już można ale ja jakoś nie mode nez bo mam za miękka płytkę..

U mnie od wczoraj zaczęły się jakieś masakryczne zgagi :( W aptece poleciła mi rennie antacidum, który można zażywać w czasie ciąży, ale oczywiście dzisiaj do pracy zapomniałam zabrać :( Jeżeli chodzi o obiad to dzisiaj mam ochotę na racuchy :)

To kotka 😃 Ciekawi mnie to jak będzie reagować na ruchy dziecka w brzuchu na końcowym etapie ciąży 😃 Bo to taki ciekawski kot, wszystko wyhaczy więc na bank oczy na wierzchu będą jak się będzie brzuch ruszał 🤣
moja kotka wyczuła że jestem w ciąży poprzedniej z córką i kładła mi się na brzuch i mruczała a córa od środka ja kopała 😅 do tej pory są bardzo zrzyte, jak Ninusia płacze to kocica pierwsza przede mną jest przy niej

Załączniki

• 65f4a8f7-a15c-4ae8-98d8-73b7e9eb14b7.jpeg
    65f4a8f7-a15c-4ae8-98d8-73b7e9eb14b7.jpeg
    48,8 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry