reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
U mnie dziś całe 3.5 mm małego człowieka :D Widziałam bicie serduszka, ale nie puścił mi dźwięku, bo powiedział że nie wolno. Serduszko bije 140 razy na minutę. Wiek ciążowy ciężko ocenić przy tak małym CRL, powiedział ze za 2 tygodnie już będzie wiedział. Mam wpisane 6w+1d -6w+0 także różnica między wiekiem z ostatniej @ a CRL dzisiejszym to 6 dni. Termin porodu mi zmienił na 28 lutego, także na spokojnie zostaję z Lutówkami :)
Poza tym kosmówka ok, płyn owodniowy ok i wyniki powiedział, że bardzo dobre. Stare wyniki z poprzedniej ciąży wpisał w kompa, chyba igm będę musiała zrobić, bo nie mam z poprzedniej wyniki, igg wskazuje na przebyte toxo
W 2024 możliwy też jest 29 luty 😀

A to moja Nusia.

Załączniki

• 0b41f4e0-1841-42db-be4b-08029d24fa54.jpeg
    0b41f4e0-1841-42db-be4b-08029d24fa54.jpeg
    45,8 KB · Wyświetleń: 33
Zaraz lecę na wizytę, a tymczasem pół nocy nieprzespane, od rana dramat - pierwszy raz wymioty przyszły same z siebie i to tak wcześnie. Mąż dostał dziś wolne i pierwsze pytanie, które zadał po otwarciu oczu brzmiało "a co mi zrobisz na śniadanie?". Jak przystało na "dobrą żonę" - rozpłakałam się 🙈😅

Zaraz lecę na wizytę, a tymczasem pół nocy nieprzespane, od rana dramat - pierwszy raz wymioty przyszły same z siebie i to tak wcześnie. Mąż dostał dziś wolne i pierwsze pytanie, które zadał po otwarciu oczu brzmiało "a co mi zrobisz na śniadanie?". Jak przystało na "dobrą żonę" - rozpłakałam się 🙈😅
Powodzenia :) ja czekam do 14.45

reklama
Cześć ☺
U mnie nadal brak apetytu i mdłości po czymkolwiek, ale nieco słabsze niż w ostatnim tygodniu. Nie zmienia to faktu, że mam większy brzuszek, mimo że jem bardzo mało.

Następną wizytę mam 26.07, wtedy będę ustaliła prenatalne, bo dostałam skierowanie do poradni patologii ciąży ze względu na wcześniejsze poronienia. W sumie to się z tego cieszę, bo trochę pieniążków nam zostanie ☺

Do góry