Cześć dziewczyny, co prawda termin porodu mam na 25 stycznia, ale na grupie styczniowych mam niewiele się dzieje, założona jest jakaś grupa prywatna do której nie można się dołączyć a tutaj widzę ze sporo się dzieje i co chwile do Was zaglądam, czuje ze potrzebuje wsparcia innych kobiet, to moja pierwsza ciąża. Mogę się przyłączyć do Was?
reklama
Lilka92
Fanka BB :)
Zapraszamy jak się czujesz? Pewnie już po prenatalnych badaniach?Cześć dziewczyny, co prawda termin porodu mam na 25 stycznia, ale na grupie styczniowych mam niewiele się dzieje, założona jest jakaś grupa prywatna do której nie można się dołączyć a tutaj widzę ze sporo się dzieje i co chwile do Was zaglądam, czuje ze potrzebuje wsparcia innych kobiet, to moja pierwsza ciąża. Mogę się przyłączyć do Was?
Bardzo dziękuje dzisiaj u mnie dopiero 11+1, badania prenatalne dopiero 17 lipca, od ostatniej wizyty minęły 4 tygodnie wiec siedzę jak na szpilkach (jestem baaaardzo niecierpliwa) i czekam do kolejnego poniedziałkuZapraszamy jak się czujesz? Pewnie już po prenatalnych badaniach?
Lilka92
Ooo, to już ładny etap ciążyBardzo dziękuje dzisiaj u mnie dopiero 11+1, badania prenatalne dopiero 17 lipca, od ostatniej wizyty minęły 4 tygodnie wiec siedzę jak na szpilkach (jestem baaaardzo niecierpliwa) i czekam do kolejnego poniedziałku
Hehe z cierpliwość też nie jest moją mocną stroną zleci szybko, tylko głowę musisz czymś zająć
Ciężko się czasem pozbyć dziwnych myśli, tym bardziej, ze czuje się całkowicie jak przed ciążą, od początku nie mam żadnych dolegliwości (tylko małe zaokrąglenie brzuszka ), czasem tylko czuje jakieś delikatne bóle w podbrzuszu, prawie niewyczuwalne, mam dwie siostry które swoje pierwsze ciąże przechodziły dokładnie to samo wiec to mnie troszkę uspokajaOoo, to już ładny etap ciąży
Hehe z cierpliwość też nie jest moją mocną stroną zleci szybko, tylko głowę musisz czymś zająć
Lilka92
Każda ciąża jest inna ja w pierwszej ciąży wymiotowałam od początku do końca 1 trymestru teraz prawie bezobjawowa - zdążały się dni kryzysu, ale ogólnie tylko ból piersi i zmęczenie u mnie dzisiaj 10+1 i prenatalne będę mieć 21.07.Ciężko się czasem pozbyć dziwnych myśli, tym bardziej, ze czuje się całkowicie jak przed ciążą, od początku nie mam żadnych dolegliwości (tylko małe zaokrąglenie brzuszka ), czasem tylko czuje jakieś delikatne bóle w podbrzuszu, prawie niewyczuwalne, mam dwie siostry które swoje pierwsze ciąże przechodziły dokładnie to samo wiec to mnie troszkę uspokaja
U mnie ból piersi rzeczywiście tez był, ale troszkę sobie ulżyłam zakupami staników ciążowychKażda ciąża jest inna ja w pierwszej ciąży wymiotowałam od początku do końca 1 trymestru teraz prawie bezobjawowa - zdążały się dni kryzysu, ale ogólnie tylko ból piersi i zmęczenie u mnie dzisiaj 10+1 i prenatalne będę mieć 21.07.
Lilka92
Hehe, ja lubię fiszbiny, jak byłam po porodzie w pierwszej ciąży to czekałam tylko na ustabilizowanie się laktacji, żeby przejść na sztywniejsze biustonosze oczywiście z zamknięciem z przodu, bo kpU mnie ból piersi rzeczywiście tez był, ale troszkę sobie ulżyłam zakupami staników ciążowych
reklama
Madlen@
euthyrox na czczo pol godziny przed śniadaniem a witaminy koło południaDziewczyny które biorą euthyrox/letrox/tirosint po jakim czasie od wzięcia leku bierzecie witaminy tj kwas foliowy itp?