Lauritaa
Moderator
No mnie też pobolewa. Najbardziej w nocy, ale to pewnie przez to, że się wtedy nad tym skupiam
To masz rację, ja ciągle o tym myślę juz schizy łapie, mega się boję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mnie też pobolewa. Najbardziej w nocy, ale to pewnie przez to, że się wtedy nad tym skupiam
Mój Kropek
Mi tego tego tłumaczyć nie musisz, wiem co czujesz. Rok temu miałam ciążę biochemiczną, później nie mogłam zajść w ciążę. Teraz jak mnie ten brzuch zaboli, to od razu lecę sprawdzać czy wszystko ok. Jak do wizyty nie zejdę na zawał, to będzie dobrzeTo masz rację, ja ciągle o tym myślę juz schizy łapie, mega się boję
Ja czuje takie dziwne ciągniecie w dole brzucha, trochę jak na okres ale delikatniej podobno to normalne, w 1 ciąży też tak miałam będzie dobrze, musi być wszystkie tu niedługo będziemy chwalić się naszymi kropkami a potem dzieciaczkamiA jak sie czujecie ? Pobolewa Was brzuch ? Mnie trochę boli niby jak na okres ale jednak inaczej slabiej, i jestem jakas taka padnięta. Nie wiem czy to oznaka ciąży czy 3 h siedzenia w aucie i całych wakacji (aktywnych).
Oj u Ciebie malutka różnica wieku między dzieciaczkami to naprawdę podziwiam trzymam kciuki żeby Wam się poukładało!Ja powiem szczerze, że jest ciężko. Nie planowałam czwartego dziecka , a napewno nie teraz ale jest lepiej niż parę miesięcy temu więc m nadzieję, że damy radę
Można się przyzwyczaić do tej myśli. Jak miałam zrobić pierwszy test to bałam się , wolałam nie widzieć. Przemyślałam następnego dnia zrobiłam i wyszedł niepewny, bo po czasie więc miałam czas by się przyzwyczaić do tej myśli, że to może być to. Teraz chyba nie do końca do mnie jeszcze dochodzi , może do wizyty się ogarnę ;pOj u Ciebie malutka różnica wieku między dzieciaczkami to naprawdę podziwiam trzymam kciuki żeby Wam się poukładało!
Ja czuje takie dziwne ciągniecie w dole brzucha, trochę jak na okres ale delikatniej podobno to normalne, w 1 ciąży też tak miałam będzie dobrze, musi być wszystkie tu niedługo będziemy chwalić się naszymi kropkami a potem dzieciaczkami
Witamy, cudna niespodzianka wpisałam w kalendarz wizyt to już niedl się dowiesz na jakim etapie ciąży jesteśCześć dziewczyny i ja chciałbym do Was dołączyć. Mam już dwójkę dzieci 5 i 7 lat, a 31.05 test pokazał mi dwie grube kreski. Nie spodziewałam się tego, na początku obleciał mnie strach a później przyszło ogromne szczęście i mam nadzieję, że zostanę tu z Wami do końca. Mam na swoim koncie jedno poronienie zatrzymane i dwie ciąże biochemiczne więc niepewność jest cały czas. Czuje się jednak jak w tych dwóch zdrowych ciążach więc jestem dobrej myśli w poniedziałek idę na pierwsze USG. Aaaa.. i nie mam pojęcia, który to tydzień bo 1,5 roku nie miałam okresu ze względu na branie leków na endometrioze (miałam ją w bliźnie po cc). Pod koniec kwietnia odstawiłam leki i nie doczekałam się okresu
Za pierwszym razem się udałojeżeli mogę zapytać za którym razem się udało?
Ile razy robiłaś betę? Moja Pani doktor kazała mi zrobić znowu w poniedziałek 3 raz ( bo o mim pierwszym nadprogramowym nie wie), czyli łącznie będzie to 4