Paulusiek_12
Fanka BB :)
To można też uciskać sobie ręcznie bez opaski.spróbuj kupić tą opaskę uciskowa na mdłości sea band coś takiego
I nic nie pomaga nawet ucisk tych miejsc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To można też uciskać sobie ręcznie bez opaski.spróbuj kupić tą opaskę uciskowa na mdłości sea band coś takiego
a rozumiem więc może to jednak faktycznie wina tego dupkaTo można też uciskać sobie ręcznie bez opaski.
I nic nie pomaga nawet ucisk tych miejsc.
E tam miłość z rana... Czemu nie.A ja dziś nie mam miłości od rana, chyba powinnam się cieszyć
Ale oczywiście jak większość zaczynam się martwić, czy wszytko na pewno jest ok
Popieram tak samo ostatnio zamiast na lutowe mamy weszłam na styczniowe. I tam też dziewczyny na prywatny nie dodają nowych osób ale odpisują na ogólnym. Otwarcie o tym pisały.Z tym wątkiem prywatnym i „nie zamykaniem się na nowe osoby” to jest dla mnie trochę głupie. Cała idea wątku prywatnego traci wtedy sens, po co go wtedy w ogóle tworzyć. To tak jakby grupa koleżanek stworzyła grupę prywatną na Facebooku o danej tematyce, dajmy na to „urodziny Patrycji” a założyciel fb by im napisał „ale nie zamykajcie się na ludzi, wielu z nich chce uczestniczyć w urodzinach Patrycji” Dla mnie to tak wygląda. My tu nie jesteśmy na tym wątku lekarzami, jesteśmy zwykłymi dziewczynami które zaszły w ciążę i ze sobą piszą Więc teoretycznie jak się zamkniemy w swojej grupie to kto na tym straci, codziennie piszemy o samopoczuciu, wizytach i tyle … Osoby które sobie dołączą później mają całe publiczne forum do dyspozycji, dalej mogą zadawać pytania itd. Nie są im chyba do życia potrzebne informacje, że nindzia dzisiaj miała ból głowy, Lilka jadła na obiad kotleta a Laurita pojechała na wakacje Możecie mnie zjechać ale takie jest moje zdanie w tym temacie.
u mnie w każdej grupie tak było lista się zamknęła i niestety koniec byl dodawania .Popieram tak samo ostatnio zamiast na lutowe mamy weszłam na styczniowe. I tam też dziewczyny na prywatny nie dodają nowych osób ale odpisują na ogólnym. Otwarcie o tym pisały.
Tez myślę czy moje wymioty i mdłości to nie wina dupka..
U mnie dzisiaj były wymioty rano x3 i ciągle mam mdłości...
Kupiłam Pregna Vomi zobaczymy czy zadziała... Jak nie to ide do lekarza zapytać co mam zrobić bo ja nie daje rady rano...
Nie, są dziewczyny, które czekają na USG, żeby podać termin porodu, a się udzielają chodzi o to, żeby wpisać, a później poprawić po prostu jak już będą wiedziećW sensie dodatkowe nowe osoby mają podać? Bo przecież na pierwszej stronie już są daty porodów to my które jesteśmy od początku chyba nie musimy ponownie ich podawać?
Wstępnie wpisałam, później poprawinyNa liście porodu mnie nie ma bo termin mam tylko z apki 24.02 dopiero pewnie 13 lipca bym coś wiedziała po wizycie
To fakt, jest pare dziewczyn które udzielają się regularnie ale są z końca lutego, nie wykluczajmy ichNie, są dziewczyny, które czekają na USG, żeby podać termin porodu, a się udzielają chodzi o to, żeby wpisać, a później poprawić po prostu jak już będą wiedzieć
Wstępnie wpisałam, później poprawiny