reklama
Już dawno nie bobasek mega aktywna 5,5 latkaDziewczyny z dziećmi. Dużo macie bobaski ? U mnie córeczka 2 latka i 9 miesięcy
Madlen@
Fanka BB :)
ja nie brałam ale z tego co czytałam na grupach o ivf to jedynie to ze maja tępe igły i robią się siniaki. Nie wiem czego ogólnie się boisz czy igieł czy działania?Boję się tych zastrzyków neoparin jak cholera! Brała to któraś z Was?
Ja np nienawidzę igiel i w zyciu sama zastrzyków sobie nie zrobię, dlatego robił mi je mąż szło mu tak sprawnie ze nie miałam ani jednego siniaka, a miała różne zastrzyki i tez igły były w niektórych tępe. Wydaje mi się że to chyba od „techniki” robienia zależy.
Lilka92
Tak, to znaczy, że masz 5 skończonych tygodni ciąży i zaczynasz 6Ja jestem jakaś nieobeznana jeszcze w tym liczeniu, jeśli mam 5+1 w apce tzn, że to 6 tydzień?
Tak, przy takich wartościach to normalne, ale też mogą być bliźniakiwięc wiem że rośnie w poniedziałek kolejna w tym samym laboratorium
A normalne są takie duże przyrosty koło 300 % ???
U mnie na pokładzie córka, która za tydzień kończy roczekDziewczyny z dziećmi. Dużo macie bobaski ? U mnie córeczka 2 latka i 9 miesięcy
SuperMam wyniki! 1479, a przedwczoraj 489,50, więc chyba wszystko dobrze
@PCOSka super, że wszystko w porządku
Sylwanka89
Ja miałam neoparin od początku jak potwierdzili ciąże w kwietniu przeszłam na clexan . Czy to czy to jak się robią zrosty to czasami zaboli czasami nie . Ja muszę brać ze względu na przebyty zator płucny przed ciąża miałam tylko raz dziennie ,ale miesiąc temu znowu miałam zator i mam dwa razy dziennie dawkę 0.8 . Jeśli masz pytania pisz .Boję się tych zastrzyków neoparin jak cholera! Brała to któraś z Was?
Bafinka
ja brałam clexane przez całe 2 ciążę też nie byłam w stanie sama robić zastrzyków robił mi je mąż.. ważne żeby robić w różnych miejscach żeby zrosty się nie zrobiły.. można na całym brzuchu i udach ale ja zawsze w brzuch miałam..Boję się tych zastrzyków neoparin jak cholera! Brała to któraś z Was?
Ja jednak nie wytrzymałam i zrobiłam test różnica jest duuuza
tydzień temu i dzis
Załączniki
reklama
P
paulina7891
Gość
Ja biorę. Szczerze to najmniej przyjemne z dotychczasowych, które brałam, a jestem po iv4. Nie robią mi się siniaki, a malutkie krwiaczki w miejscu wkłucia, ale wyczytałam i faktycznie tak jest, że jak do końca nie wstrzykniesz powietrza i im bliżej prawej lub lewej strony brzucha zrobisz, tym mniej boli. PowodzeniaBoję się tych zastrzyków neoparin jak cholera! Brała to któraś z Was?