O wow! Ale cudny człowieczekJestem po wizycie, mamy kawał człowieka, bo 2,97cm
Torbiel się zapadła i ten niedzielny ból prawdopodobnie był tym spowodowany, bo się skręciła. Możliwe, że do kolejnej wizyty się wchłonie
reklama
Jeszcze dopytam, co oznacza ta wartość procentowa przy wieku ciąży? Bo u mnie wynosi ona 11%Jestem po wizycie, mamy kawał człowieka, bo 2,97cm
Torbiel się zapadła i ten niedzielny ból prawdopodobnie był tym spowodowany, bo się skręciła. Możliwe, że do kolejnej wizyty się wchłonie
Paulusiek_12
Fanka BB :)
Percentyl którym ginekolog oblicza wiek ciąży bazujac tylko na CRLJeszcze dopytam, co oznacza ta wartość procentowa przy wieku ciąży? Bo u mnie wynosi ona 11%
Jestem po wizycie, mamy kawał człowieka, bo 2,97cm
Kropek wygląda już jak dzidziuś gratuluje
Dziękuję i ja za wszystkie gratulacje powiedzieliśmy dzieciom. Córa jest najszczęśliwsza pod słońcem, nie odstępuje mnie póki co na krok, tuli brzuszek i całuję. Synek obstawiałam że nie będzie zadowolony bo wcześniej jak pytaliśmy to mówił że nie chce dzidziusia, ale jak już usłyszał to uśmiech od ucha do ucha i pogłaskał brzuszek.
Ogrom dziś emocji, aż padam
Ogrom dziś emocji, aż padam
sysiasia44
Sama niewiem ja poprostu muszę jestem rzucona na głęboką wodę. Pamiętam jak najmłodsza urodziłam mąż na miesiąc wyjechał a ja zostałam sama z noworodkiem był wrzesień dzieci do szkoły i przedszkola wtedy chyba był mój najgorszy czas chodziłam jak zoombie .. a tak to chyba przyzwyczaiłam się i wiem że muszę bo nie mam wyjściaU mnie troszkę mniejsza różnica. Powiedz mi jak Ty sobie radzisz , bo mi się wydaje , że wszyscy w koło ogarniają , a ja mam problem.
Daczia
Jestem senna , piersi mnie już nie bolą tylko są dużo (mam nadzieje ze wszystko jest ok) nudności tylko z rana ale szybko to zwalczam paluszkamiA masz nudnosci? Ja to az sie nakrecam czytajac wiadomosci, ze tyle dziewczyn sie slabo czuje, a ja gdyby nie wieksza sennosc I bardziej drazliwe piersi to nie czuje nic
Daczia
O jejku jak już widać małego człowieka teraz nie mogę się doczekać swojej wizyty kiedy kolejna wizyta ?Jestem po wizycie, mamy kawał człowieka, bo 2,97cm
reklama
sysiasia44
SuperDziękuję dziewczyny po ostatnim to poczułam ogromną ulgę i opiekę mojej ginki, bo wizyta była bardzo staranna, wszystko dokładnie i czułam się w ogóle zaopiekowana