reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Jestem po wizycie, mamy kawał człowieka, bo 2,97cm 🥰
Torbiel się zapadła i ten niedzielny ból prawdopodobnie był tym spowodowany, bo się skręciła. Możliwe, że do kolejnej wizyty się wchłonie 🥰
Jeszcze dopytam, co oznacza ta wartość procentowa przy wieku ciąży? Bo u mnie wynosi ona 11%

Dziękuję i ja za wszystkie gratulacje :) powiedzieliśmy dzieciom. Córa jest najszczęśliwsza pod słońcem, nie odstępuje mnie póki co na krok, tuli brzuszek i całuję. Synek obstawiałam że nie będzie zadowolony bo wcześniej jak pytaliśmy to mówił że nie chce dzidziusia, ale jak już usłyszał to uśmiech od ucha do ucha i pogłaskał brzuszek.
Ogrom dziś emocji, aż padam 😅

U mnie troszkę mniejsza różnica. Powiedz mi jak Ty sobie radzisz , bo mi się wydaje , że wszyscy w koło ogarniają , a ja mam problem.
Sama niewiem ja poprostu muszę jestem rzucona na głęboką wodę. Pamiętam jak najmłodsza urodziłam mąż na miesiąc wyjechał a ja zostałam sama z noworodkiem był wrzesień dzieci do szkoły i przedszkola wtedy chyba był mój najgorszy czas chodziłam jak zoombie .. a tak to chyba przyzwyczaiłam się i wiem że muszę bo nie mam wyjścia 🥴

A masz nudnosci? Ja to az sie nakrecam czytajac wiadomosci, ze tyle dziewczyn sie slabo czuje, a ja gdyby nie wieksza sennosc I bardziej drazliwe piersi to nie czuje nic 😆
Jestem senna , piersi mnie już nie bolą tylko są dużo (mam nadzieje ze wszystko jest ok) nudności tylko z rana ale szybko to zwalczam paluszkami 😂🙈

Dziękuję dziewczyny ❤️ po ostatnim to poczułam ogromną ulgę i opiekę mojej ginki, bo wizyta była bardzo staranna, wszystko dokładnie i czułam się w ogóle zaopiekowana 🥰

Jestem po wizycie, mamy kawał człowieka, bo 2,97cm 🥰
Torbiel się zapadła i ten niedzielny ból prawdopodobnie był tym spowodowany, bo się skręciła. Możliwe, że do kolejnej wizyty się wchłonie 🥰
O jejku jak już widać małego człowieka ❤️😍 teraz nie mogę się doczekać swojej wizyty 😉🙈 kiedy kolejna wizyta ?

reklama
Do góry