Ja uzywam albo samej wody albo szarego mydla. Juz tak od poprzedniej ciazy, gdy co jakis czas mi wracaly infekcje.Przez tą wczorajszą konwersacje miałam takie koszmary że szok wstałam o 8 zjadłam śniadanie i poszłam spać dalej o 12 dopiero się zwlekałam z łóżka
Podziwiam dziewczyny które mają małe dzieci i nie mogą pozwolić sobie na odpoczynek, jesteś mega silne
Mnie dziś znowu zaczęły męczyć mdłości a było już tak dobrze, węch mak tak wyczulony że w domu czuje pranie na dworze ulubiony odświeżacz nie pachnie tak ładnie perfumy stoją i czekają na lepsze dni
Mam takie trochę nietypowe pytanie, ostatnio na wizycie lekarz zakazał używać płynu do higieny intymnej, tylko woda
Używacie jakieś specjalne płyny i możecie polecić, bo jak żyć myjąc się samą wodą
reklama
Lilka92
Fanka BB :)
Ja używam szarego mydła i od tamtej pory nie miałam żadnej infekcjiPrzez tą wczorajszą konwersacje miałam takie koszmary że szok wstałam o 8 zjadłam śniadanie i poszłam spać dalej o 12 dopiero się zwlekałam z łóżka
Podziwiam dziewczyny które mają małe dzieci i nie mogą pozwolić sobie na odpoczynek, jesteś mega silne
Mnie dziś znowu zaczęły męczyć mdłości a było już tak dobrze, węch mak tak wyczulony że w domu czuje pranie na dworze ulubiony odświeżacz nie pachnie tak ładnie perfumy stoją i czekają na lepsze dni
Mam takie trochę nietypowe pytanie, ostatnio na wizycie lekarz zakazał używać płynu do higieny intymnej, tylko woda
Używacie jakieś specjalne płyny i możecie polecić, bo jak żyć myjąc się samą wodą
Witamy wpisałam w kalendarz a jak samopoczucie? Który tydzień u Ciebie?Hej
Czy mogę jeszcze dołączyć? Od paru dni obserwuje ale bałam się dołączyć bo poprzednia ciążę (listopad 2022) straciłam na tym etapie na którym jestem obecnie.
Termin z usg 3.02, według miesiączki na 25.01 (różnica ta wynika z późnej owulacji)
Merry35
Pogorzelica, nigdy wcześniej tam nie byłamDziękuje
A gdzie nad morze jeśli można wiedzieć ?
Merry35
podobno te płyny znywają tą dobrą florę bakteryjną, ale ja nie wyobrażam myć się bez. Ja używam, ale dosłownie odrobinę i nie bezpośrednio tylko taką resztką na ręce, a używam Yope Geranium i żurawina, bo jest 99% że składników naturalnych.Przez tą wczorajszą konwersacje miałam takie koszmary że szok wstałam o 8 zjadłam śniadanie i poszłam spać dalej o 12 dopiero się zwlekałam z łóżka
Merry35
witamy ja mam bardzo podobną sytuację. Z OM wychodzi mi koniec stycznia, a z USG 30.01, więc równie dobrze to może być luty. Cykle bardzo długie i nieregularne.Hej
Czy mogę jeszcze dołączyć? Od paru dni obserwuje ale bałam się dołączyć bo poprzednia ciążę (listopad 2022) straciłam na tym etapie na którym jestem obecnie.
Termin z usg 3.02, według miesiączki na 25.01 (różnica ta wynika z późnej owulacji)
DziękujęJa używam szarego mydła i od tamtej pory nie miałam żadnej infekcji
Witamy wpisałam w kalendarz a jak samopoczucie? Który tydzień u Ciebie?
9 tydzień. Samopoczucie mocno średnio bo od 3 tygodni od południa do wieczora mdlosci i brak siły.
U mnie przez przypadek na wizycie u ginekologa w innej sprawie wyszła owulacja w 23 dniu cyklu. Poprzednie cykle były 30 dniowe.witamy ja mam bardzo podobną sytuację. Z OM wychodzi mi koniec stycznia, a z USG 30.01, więc równie dobrze to może być luty. Cykle bardzo długie i nieregularne.
Kurcze mi lekarz nigdy nie zakazywał używam od zawsze i w ciąży też używałam.Przez tą wczorajszą konwersacje miałam takie koszmary że szok wstałam o 8 zjadłam śniadanie i poszłam spać dalej o 12 dopiero się zwlekałam z łóżka
Lilka92
U mnie dzisiaj 9+2 współczuję mdłości brak energii wykańcza, ale pocieszam się, że juz bliżej niż dalej końca pierwszego trymestruDziękuję
9 tydzień. Samopoczucie mocno średnio bo od 3 tygodni od południa do wieczora mdlosci i brak siły.
reklama
Lauritaa
Moderator
W pierwszej ciąży w tym samym dniu miałam badanie USG i zaraz po nim pobrali mi krew do Pappa
Ja tak samo