Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam Cię wpisaną na 20.02. i jesteś na liście do zamkniętejJa nie podałam daty jeszcze bo wizytę mam w przyszły piątek, miałam mieć w poniedziałek
Ja nie jestem pewna daty bo według apki to by był 24 ale tak naprawdę dopiero 13 lipca coś będzie wiadomo.Wysłałam Ani listę osób z kalendarza z terminów porodów, czy któraś nie podała tej daty? Starałam się patrzeć i na wizyty, żeby dopisać z ręki brakujące dziewczyny i dodałam również neeeetka i Butterfly.
Już dopisałam do listy do AniJa nie jestem pewna daty bo według apki to by był 24 ale tak naprawdę dopiero 13 lipca coś będzie wiadomo.
Jejku, poszłam wczoraj zbyt wcześnie spać co tu się działo. Zmoglo mnie po Chapachuri i wymiotach
A bo ja chyba podałam termin z OM.A ja mam Cię wpisaną na 20.02. i jesteś na liście do zamkniętej
Najwyżej później zmienimyA bo ja chyba podałam termin z OM.
Wysłałam Ani listę osób z kalendarza z terminów porodów, czy któraś nie podała tej daty? Starałam się patrzeć i na wizyty, żeby dopisać z ręki brakujące dziewczyny i dodałam również neeeetka i Butterfly.
Nie masz, wysłałam wiadomość do Ani o dopisanie do listyJa chyba nie mam wpisanego co ?