reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

A ja zauważyłam że mi czekolada nie służy zjem co ma czekoladę i zaraz mnie mdli jeszcze bardziej 🙆🙈
A tutaj dopiero 17 deszcz kropi nawet nie mogę wyjść z nią na spacer żeby czas mina a juz mam dzisiaj dość 😂😂
A ma dzisiaj humorki pani 🙆🤪

reklama
Dziewczyny to jaką datę ustalamy na prywatną grupę żeby mamy które jeszcze mają szansę się przywitać które cicho nas podglądają mogły się ujawnić i dołączyć do prywatnej 😊

Wrzucam obiecane zdjęcie :)
IMG_20230630_181510.jpg

Tak naprawdę juz lutowe sie skończyły dawni, więc te które chciały albo chcą to powinny już kończyć ujawnianie się 🙂
no w sumie racja a myślę że lepiej pisać w zamkniętej grupie nie wiadomo kto nas podglada więc może ogarniemy to jakoś na dniach ;) bo to chyba trzeba napisać do admina strony z tego co pamiętam 😀

Dziewczyny to jaką datę ustalamy na prywatną grupę żeby mamy które jeszcze mają szansę się przywitać które cicho nas podglądają mogły się ujawnić i dołączyć do prywatnej 😊
Jestem za 😊 dajmy czas do końca tego tygodnia na ujawnienie się - zgadzacie się?
Wtedy napiszemy do Ani o prywatną grupę 🙂

reklama
Do góry