Ja rano zjadam bułkę, później koło 11 coś zjem bo mnie ssie ale ochoty nie mam ok 15 obiad a potem z kolacją to różnie bywa. A już jak zjem po 19 to już w ogóle spać nie mogę mdli mnie. No i nie mogę słodkiego i chipsów. Na chipsy mam czasem ochotę ale niektóre potrafią mnie tak uczulić.Ja to aż się na wagę boję wchodzić... Apetyt mam przynajmniej za troje Cały czas bym jadła...
reklama
Kitsune
Moderator
Ja zjadłam dwie bułki koło 10, koło 13 wielachnego pączka, i przed 14 dwa wielkie kawałki pizzy (teraz popchnęłam jeszcze trzecim )Ja rano zjadam bułkę, później koło 11 coś zjem bo mnie ssie ale ochoty nie mam ok 15 obiad a potem z kolacją to różnie bywa. A już jak zjem po 19 to już w ogóle spać nie mogę mdli mnie. No i nie mogę słodkiego i chipsów. Na chipsy mam czasem ochotę ale niektóre potrafią mnie tak uczulić.
Lauritaa
Moderator
Ja niestety zapłacę i to sporo Ale czego się nie robi dla bobasa. U mnie będzie 12+4
No te pierwsze badania to gdzies z 500 zł wyniosą potem juz tylko mocz i morfologia.
Kasia.n40
Fanka BB :)
Ja od wczoraj staram się jeść mniej a częściej, nie chcę też napędzać tego cukru bo już zaczął mi ostro skakać w górę
Zachcianki ( słodycze, chipsy, frytki itp...)idą do szafy bo nie chcę zaszkodzić maleństwu.
Już widzę że cukier jest o niebo lepszy
Zachcianki ( słodycze, chipsy, frytki itp...)idą do szafy bo nie chcę zaszkodzić maleństwu.
Już widzę że cukier jest o niebo lepszy
Madlen@
ja w tym tygodniu wydałam ponad 1000zl badania, usg piersi, przegląd u dentysty i wizyta u gin, nie wliczając w to leków z apteki za miesiąc kolejne badania plus wizyta i prenatalne wiec znów ponad 1000 zł.No te pierwsze badania to gdzies z 500 zł wyniosą potem juz tylko mocz i morfologia.
Kasia.n40
Rzeczywiście dziwna sytuacja, człowiek idzie prywatnie i chcę być przyjęty dobrze a tu dup...Historia jest dłuższa, ale nie chciałam już opisywać i Was zanudzać. Dała mi listę na której przybiła pieczątkę i się podpisała. Mam prywatne ubezpieczenie z pracy i dzwoniąc na infolinię dowiedziałam się że lista z pieczątką to nie skierowanie bo nie ma słowa skierowanie.Do tego lekarza wracałam tego samego dnia dwa razy. Byłam odsyłana od rejestracji do położnej do lekarza. Rejestracja powiedziała, że mam iść do położnej. Położna, że nie może wypisać skierowania a lekarka, że "dziewczyny z rejestracji" mają wypisać a ona tylko podpisze. Oczywiście na druku np do samej toksoplazmozy jest kilka badań więc panie nie potrafiły tego druku wypełnić. W końcu przyszła położna, coś pomogła i uwaga sama podbiła ale nie podpisała tego skierowania. Więc mówię, że potrzebuję podpis LEKARZA (saa wcześniej powiedziała, że nie może ich wypisywać). Ok załatwiła ten podpis ale wracałam kolejny raz do tej kliniki, bo nie zaznaczyła mi Tsh. To chociaż zauważyłam, bo listę badań panie w rejestracji mi zabrały. I ostatecznie nie wiem czy na skierowaniu były te same badania co na tamtej liście.
Pożalę się Wam że ta wizyta to był dla mnie istny cyrk. A było to w prywatnej klinice, gdzie podobno przyjmują najlepsi lekarze...
Często Ci lekarze obrastają w piórka, uważają się za Bóg wie kogo...
Mam tylko nadzieję że skoro to prywatna klinika to mają tam swoję laboratorium i nie będziesz musiała płacić.
Lauritaa
Moderator
ja w tym tygodniu wydałam ponad 1000zl badania, usg piersi, przegląd u dentysty i wizyta u gin, nie wliczając w to leków z apteki za miesiąc kolejne badania plus wizyta i prenatalne wiec znów ponad 1000 zł.
Mi chodziło o obowiązkowe badania krwi tylko i wyłącznie o to.
reklama
Lauritaa
Moderator
Dziewczyny, poziom progesteronu robi się na czczo czy niekoniecznie? Bo na różnych stronach różnie piszą
Nigdy nie robilam na czczo