reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ogólnie mogę teraz napisać wiadomość do Ani, pewnie założenie wątku chwilę potrwa 🙂
Myślę, że też to może zmotywuje zapisane dziewczyny w kalendarzu, które siedzą cichutko - miło byłoby gdybyście od czasu do czasu napisały jak się czujecie, który to tydzień - nie mówię, że codziennie, bo każda ma swoje życie, ale będziemy tu razem trochę 😊

reklama
Ale jest nas naprawdę sporo jak tak patrzę w kalendarz i żyje ten wątek. Myślę @Lilka92, że nie ma potrzeby ogarniania nowej osoby która miałaby zakładać prywatna grupę, w końcu Ty stworzyłaś ten wątek. Każda z nas ma jakieś swoje życie, wiadomo że 24 na dobę się nie da być. Codziennie wpisujesz wizyty itp, wszystko jest jak należy 😃

no w sumie racja a myślę że lepiej pisać w zamkniętej grupie nie wiadomo kto nas podglada więc może ogarniemy to jakoś na dniach ;) bo to chyba trzeba napisać do admina strony z tego co pamiętam 😀

A zajęłabys się tym bo widzę, ze ogarniasz a ja nawet oznaczyć ludzi nie potrafię 😅 (bez parcia jak nie to znajdziemy kogoś 🙂)
P.s ja wiem kto nas podgląda i @nindziaa 😅

Ale jest nas naprawdę sporo jak tak patrzę w kalendarz i żyje ten wątek. Myślę @Lilka92, że nie ma potrzeby ogarniania nowej osoby która miałaby zakładać prywatna grupę, w końcu Ty stworzyłaś ten wątek. Każda z nas ma jakieś swoje życie, wiadomo że 24 na dobę się nie da być. Codziennie wpisujesz wizyty itp, wszystko jest jak należy 😃
Dziękuję, bardzo mi miło 😘

reklama
Do góry