sara.woj
Fanka BB :)
Z jakiej firmy? Szukam też czegośJa już zakupiłam staniki ciążowe z funkcją karmienia i zdecydowanie piersi mniej bolą, zdecydowanie wygodniejsze są niż te z fiszbinami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jakiej firmy? Szukam też czegośJa już zakupiłam staniki ciążowe z funkcją karmienia i zdecydowanie piersi mniej bolą, zdecydowanie wygodniejsze są niż te z fiszbinami
Dokładnie ten zestaw, siostra też całą ciążę i karmienie zamawiała tylko te staniki i są rzeczywiście wygodneZ jakiej firmy? Szukam też czegoś
Ja tez 9 tydz i ukrywam narazie 14 lipca mam wizyte wtedy powiem juz dzieciakom i reszcie nie chce zapeszać, ale brzuch mi juz odstaje i ciezko sie ubieracW ogóle to meczy mnie już trochę to ukrywanie ciąży. Jutro wizyta, jeśli wszystko będzie ok to w niedzielę powiemy rodzicom bo akurat wszyscy razem się spotykamy. Wg OM będę już w 9 tygodniu, zobaczymy jak na usg.
Dzięki, chyba się skuszęDokładnie ten zestaw, siostra też całą ciążę i karmienie zamawiała tylko te staniki i są rzeczywiście wygodne
Pewnie ci krzywa kaza zrobic. Ja robilam w poprzedniej ciazy dwa razy, teraz sie boje powtorki bo to nic przyjemnegoMam wyniki i powtórka z TSH z pierwszej ciąży, bo zaledwie 0,074 glukoza też wysoko 98, ale zapomniałam się i wypiłam napój wczoraj do obfitej kolacji po 19 więc też to mogło mieć wpływ
My mamy Chrysler town&cantry i jesteśmy mega zadowoleni ale dziadka mamy już z 8 lat i chcemy nowszy i też się zastanawiamy.. ja chcę ten sam mogldwl ale nowszy.. ale max chce takie auto które przyczepę campingowa duża pociągnie a jak jeździmy na cempingi to nie widać tych aut z przyczepą..A jaki planujecie kupic? Ja mialam psa i 1 dziecko a maz taki duzy kupil i okazuje sie . Slusznie mega to wygoda przy wyjazdach!
Da radę obecnie jesteśmy w camperbusie z 3 dzieci(wakacje będą trwać 3 tyg) mamy ubrania na upał i na polskie góry.. mamy też rzeczy do kuchni bo sami gotujemy.. na jaki 4 rowery i jeden fotelik a w bagażniku kajak pneumatyczny wszystko kwestia logistykiNo ciekawe jak sie pakuje na wyjazd z trójką??? Podziwiam!!!
Jeśli nie planujecie niczego ciągać to polecam chryslera tawn&canrty/dodge vojager albo chrysler pacyfica są 7 osobowe i mają ful wyposażenie my że jesteśmy trochę nadpobudliwi to mąż wymyślił opla Vivaro zostawić 6 miejsc z tylu zabudować szafki i na to łóżko na wyjazdy i na górę namiot dachowy a na co dzień bez namiotu i łóżka z tyłu za to duuzy bagażnik (mamy psa malamuta więc dużo miejsca potrzebuje)Jeszcze się nie zdecydowaliśmy na 100 będziemy dopiero decydować .. Możecie dziewczyny polecać chętnie pooglądam autka
Na początku pewnie będzie chciała powtórki samej glukozy tak jak w pierwszej ciąży moja ginka na takie małe odchylenie nie wysyła na krzywa na szczęściePewnie ci krzywa kaza zrobic. Ja robilam w poprzedniej ciazy dwa razy, teraz sie boje powtorki bo to nic przyjemnego