reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Ja dziś po pierwszej wizycie. 5+3. Widoczny był pusty pęcherzyk. Niby jest jeszcze czas ale to już mi złe myśli nasuwa ;(
Oto mój pęcherzyk w 5+1, 9 dni później był zarodek 🙂
Także na spokojnie, nie ma czym się martwić.

Załączniki

• IMG_20230623_191819.jpg
    IMG_20230623_191819.jpg
    164,8 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Facet mi wparował do salonu z taką miną takiego dziwnego olśnienia 🤣

"A co jak będą bliźniaki? 🤷🏻‍♀️"

Dla uzasadnienia tego 🤣 on jest z bliźniaków 🙈
Padłam trochę że śmiechu no dopiero do niego doszła ta możliwość 🤣
Mój też jest z bliźniaków, moja babcia była w ciąży z bliźniakami więc nade mną to fatum też wisi

Ja dziś po pierwszej wizycie. 5+3. Widoczny był pusty pęcherzyk. Niby jest jeszcze czas ale to już mi złe myśli nasuwa ;(
Miałam wizytę w środę, też 5+3 i też tylko pęcherzyk :) lekarz powiedział, że ciąża jest troszkę młodsza, mam wpisane 5+1 na usg. Mam kolejna wizytę za tydzień w środę i powiedział, że wtedy napewno będzie więcej. To jest bardzo wcześnie i dopóki wszystko wydaje się być w normie to nie ma co się na zapas stresować - chociaż tyle możemy zrobić. Na ten rozwój też potrzeba czasu, jak następna wizytę masz w lipcu to na bank będzie widać więcej :)

reklama
Do góry