reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja dziś po pierwszej wizycie. 5+3. Widoczny był pusty pęcherzyk. Niby jest jeszcze czas ale to już mi złe myśli nasuwa ;(
Oto mój pęcherzyk w 5+1, 9 dni później był zarodek 🙂
Także na spokojnie, nie ma czym się martwić.

Załączniki

• IMG_20230623_191819.jpg
    IMG_20230623_191819.jpg
    164,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Facet mi wparował do salonu z taką miną takiego dziwnego olśnienia 🤣

"A co jak będą bliźniaki? 🤷🏻‍♀️"

Dla uzasadnienia tego 🤣 on jest z bliźniaków 🙈
Padłam trochę że śmiechu no dopiero do niego doszła ta możliwość 🤣
Mój też jest z bliźniaków, moja babcia była w ciąży z bliźniakami więc nade mną to fatum też wisi

Ja dziś po pierwszej wizycie. 5+3. Widoczny był pusty pęcherzyk. Niby jest jeszcze czas ale to już mi złe myśli nasuwa ;(
Miałam wizytę w środę, też 5+3 i też tylko pęcherzyk :) lekarz powiedział, że ciąża jest troszkę młodsza, mam wpisane 5+1 na usg. Mam kolejna wizytę za tydzień w środę i powiedział, że wtedy napewno będzie więcej. To jest bardzo wcześnie i dopóki wszystko wydaje się być w normie to nie ma co się na zapas stresować - chociaż tyle możemy zrobić. Na ten rozwój też potrzeba czasu, jak następna wizytę masz w lipcu to na bank będzie widać więcej :)

reklama
Do góry