reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

A mam pytanie razygnujecie z jakis aktywnosci fizyczynych ze wzgledu na ciaze? Silownia, basen, zumba? Ja w koncu ostatnio sie zmobilizowalam i zaczelam chodzic na zajecia i sie zastanawiaaam czy kontynuaowac, bo w ostatniej ciazy mialam krwiaka i zalecany oszczedny tryb zycia a w tej w sumie jeszcze nie wiem czy warto dmuchac na zimne czy to nie ma znaczenia:-)
Wczoraj na wizycie ginekolog mi powiedziała, że mogę ćwiczyć ale wszystko w granicach rozsądku, z głową. Ja akurat chodzę na pilates i stretching więc ciężarów nie noszę :) dopóki będę miała siłę to będę uczęszczać

reklama
Kurczę, dostałam od mamy taką piękną letnią kieckę. I teraz jest już totalnie na styk, taka akurat. Mam nadzieję, że się szybko nie poszerzę i ponoszę jeszcze latem 🤣🤣 Mama oczywiście jeszcze nie wie o ciąży

Kurczę, dostałam od mamy taką piękną letnią kieckę. I teraz jest już totalnie na styk, taka akurat. Mam nadzieję, że się szybko nie poszerzę i ponoszę jeszcze latem 🤣🤣 Mama oczywiście jeszcze nie wie o ciąży
haha, ja już trochę też napuchłam i jak wczoraj jeansy założyłam to były dopasowane bardziej niż zwykle na brzuchu 😂😂

haha, ja już trochę też napuchłam i jak wczoraj jeansy założyłam to były dopasowane bardziej niż zwykle na brzuchu 😂😂
No właśnie, wiesz co ja myślałam, że to jakiś mój wymysł bo chyba nie idzie tak szybko spuchnąć. Ale od paru dni co nie zakładam jest jakieś opięte 🤯 Czyli nie zwariowałam?

No właśnie, wiesz co ja myślałam, że to jakiś mój wymysł bo chyba nie idzie tak szybko spuchnąć. Ale od paru dni co nie zakładam jest jakieś opięte 🤯 Czyli nie zwariowałam?
Nie zwariowałaś :D ja po tym trochę się domyślałam w zeszłym tygodniu, że coś może być na rzeczy, bo po każdym jedzeniu miałam mega wzdęcia, a ten problem normalnie nigdy mnie nie spotyka :D

A mam pytanie razygnujecie z jakis aktywnosci fizyczynych ze wzgledu na ciaze? Silownia, basen, zumba? Ja w koncu ostatnio sie zmobilizowalam i zaczelam chodzic na zajecia i sie zastanawiaaam czy kontynuaowac, bo w ostatniej ciazy mialam krwiaka i zalecany oszczedny tryb zycia a w tej w sumie jeszcze nie wiem czy warto dmuchac na zimne czy to nie ma znaczenia:-)
Ja latam za moją córeczką i nosić tego kluseczka też trzeba od czasu do czasu (10kg) 😅 zamierzam ćwiczyć jogę od drugiego trymestru, bo w poprzedniej ciąży dużo mi to pomogło 🙂

ja też taka jakby wzdęta chodzę więc coś jest na rzeczy.. kurde a ja 23 jadę na Chorwacje już kupiłam takie piękne kostiumy a jak będę miała brzuch jak balon to cały urok pryśnie...

reklama
Do góry