Mnie tez dzis pobolewa, nie jakos bardzo ale jednak. Jak narazie zadnych innych objawow nie mam takze tez mam nadzieje ze to normalne.bądź dobrej myśli to też ma znaczenie
Mnie dziś brzuch boli miejmy nadzieję że to nic złego..
reklama
A mam pytanie razygnujecie z jakis aktywnosci fizyczynych ze wzgledu na ciaze? Silownia, basen, zumba? Ja w koncu ostatnio sie zmobilizowalam i zaczelam chodzic na zajecia i sie zastanawiaaam czy kontynuaowac, bo w ostatniej ciazy mialam krwiaka i zalecany oszczedny tryb zycia a w tej w sumie jeszcze nie wiem czy warto dmuchac na zimne czy to nie ma znaczenia:-)
Lilka92
Fanka BB :)
Pobolewanie podbrzusza, ból jak na okres, ciągnięcie, kłucie jajników, bóle pleców, pachwin, mdłości, bóle głowy, bóle żołądka i wiele innych są normalnymi objawami ciąży zdarzają się wyjątki, ale pamiętamy o pozytywnym nastawieniu jeszcze wiele dolegliwości ciążowych przed nami, a musi się zrobić miejsce w brzuszku
meksykanka11
Raczej basen jest bezpieczny więc bym nie rezygnowała, z siłowni to też zależy. Nie wszystko no i to zależy jak długo ćwiczysz. No i tak jak piszesz czy wszystko jest okA mam pytanie razygnujecie z jakis aktywnosci fizyczynych ze wzgledu na ciaze? Silownia, basen, zumba? Ja w koncu ostatnio sie zmobilizowalam i zaczelam chodzic na zajecia i sie zastanawiaaam czy kontynuaowac, bo w ostatniej ciazy mialam krwiaka i zalecany oszczedny tryb zycia a w tej w sumie jeszcze nie wiem czy warto dmuchac na zimne czy to nie ma znaczenia:-)
Chyba poczekam na wizyte, poprzednia ciaza to byly nawracajace infekcje a wiec zakaz basenu. Silownia tez odpadala ze wzgledu na krwiaka, zostaly mi spacery. Teraz ze spacerami jest problem, bo dziecko mam niewozkowe i raczej bym chciala zostac na tych zajęciach chociaz :-)Raczej basen jest bezpieczny więc bym nie rezygnowała, z siłowni to też zależy. Nie wszystko no i to zależy jak długo ćwiczysz. No i tak jak piszesz czy wszystko jest ok
Tralalala25
ja rezygnuję z rurki od razu i z biegania na razie, dopóki lekarz mi nie powie, że mogę znowu zacząć biegać, a w międzyczasie będę robić treningi w domu z takiego ciążowego planu treningowegoA mam pytanie razygnujecie z jakis aktywnosci fizyczynych ze wzgledu na ciaze? Silownia, basen, zumba? Ja w koncu ostatnio sie zmobilizowalam i zaczelam chodzic na zajecia i sie zastanawiaaam czy kontynuaowac, bo w ostatniej ciazy mialam krwiaka i zalecany oszczedny tryb zycia a w tej w sumie jeszcze nie wiem czy warto dmuchac na zimne czy to nie ma znaczenia:-)
Tralalala25
mnie przez kilka dni bolał brzuch, dzisiaj prawie nie czuję, już wolę żeby było jak najwięcej objawów, żeby było wiadomo, że coś tam w środku żyjePobolewanie podbrzusza, ból jak na okres, ciągnięcie, kłucie jajników, bóle pleców, pachwin, mdłości, bóle głowy, bóle żołądka i wiele innych są normalnymi objawami ciąży zdarzają się wyjątki, ale pamiętamy o pozytywnym nastawieniu jeszcze wiele dolegliwości ciążowych przed nami, a musi się zrobić miejsce w brzuszku
Bafinka
ja tak mam na męża my się nigdy nie kłócimy.. a od tygodnia mnie więcej drażni mnie wszystko co robiDziewczyny czy Wy też macie taki wewnętrzny wkurw? Ja sie wczoraj tak pokłóciłam z mężem ze masakra, ale az mnie nosi od środka z nerwow
Jakbym miała za chwilę dostać giga okres
reklama
Ja plamiłam dużo w pierwszej ciąży i było ok. W drugiej poroniłam. Więc różnie to może być...
My w 2 ciąży powiedzielismy w 10 tyg. Teraz planuje powiedzieć szybciej - ze względu na pracę. Jak będzie teraz w piątek wszystko ok, to planuje około 7 tyg powiedzieć
My w 2 ciąży powiedzielismy w 10 tyg. Teraz planuje powiedzieć szybciej - ze względu na pracę. Jak będzie teraz w piątek wszystko ok, to planuje około 7 tyg powiedzieć