reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Jagódka to zazdroszczę wina, bo moje smakowało jak kwaśny kompot o_O
A my wróciliśmy o 2 do domu, od siedzenia nogi miałam jak bańki (z resztą dalej mam). A mały chyba wyczuł, że jest już 2017 bo urządzał mi takie bajlando w brzuchu, że aż mnie cały brzuch bolał i nie umiałam wysiedzieć :p
I się wczoraj jeszcze wkurzyłam jak wyszliśmy puszczać fajerwerki.. jakiś debil o 23:50 wyszedł z psem z domu na spacer! Biedne zwierzę było przerażone. Zwróciłam mu uwagę to nawet nie zareagował. No debil.

reklama
A ja z Jaskiem wytrwalismy do 1 szej :) jak na taką małą wieś (1000 mieszkańców) to fajerwerków było bardzo duze i strzelali dobre pół godziny. A że miejscówke mamy dobrą (poddasze, 2 piętro i okna dachowe) to widok był świetny :) a dziś Jasiek spi, mąż śpi a my z zosia buszujemy od 8:30 :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, o ile to ok dla was to się chętnie podlacze do mam z lutego. Termin mam na 16.02 to moja trzecia ciąża. Dwie poprzednie z problemami ( wcześniak z pierwszej, druga ciąża leżąca ostatnie trZy miesiące), teraz póki co ok i zaczynam wierzyć ze donoszę do lutego. Mam w domu dwóch chłopców, teraz czekamy na dziewczynkę. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. My poszliśmy spać o 2giej. Od 9 rano szykujemy Saskie na przyjęcie urodzinowe. Zaraz wychodzi. Chętnie bym jeszcze pospala. Cześć Barnek.

Witam się w Nowym Roku;). Cieszę się ze moje dziecię urodzi się jednak w 2017r, że nie zechciala wyjść wcześniej :) Do 3 nad ranem się znów z bólem szyjki i chyba spojenia mordowalam...No to jest jakieś nieporozumienie. Mała od 18 do 3 nad ranem nie spala....A kopniaki w szyjke,zebra potegowaly tylko bóle i skurcze. Ale o dziwo o 7 już byłam wyspana i piekę chleb :) jak wyjdzie dobry to wrzucę przepis. Wieczorem tylko się zaczyn robi i miesza z mąką i składnikami i do lodowki- rano pieczemy:) Szybko i prosto.

Cześć Barnek!
Ja po śniadaniu nie mogę złapać tchu. Wkurza mnie to strasznie, bo zdarza się coraz częściej. Mógłby mi trochę opaść ten brzuch, bo się zaduszę kiedyś..

Cześć dziewczyny, o ile to ok dla was to się chętnie podlacze do mam z lutego. Termin mam na 16.02 to moja trzecia ciąża.

Witaj!
To tak jak u mnie, w domu dwóch chłopców, a w brzuszku dziewuszka [emoji1]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Cześć Barnek :)
My wytrwaliśmy do 2:30, piłam piccollo ale Małej chyba nie przypadł do gustu, myślałam, że wyskoczy mi z brzucha :)
Dziś się lenimy ze znajomymi, może potem jakiś spacerek.
Fajnie, że wszystkie w 2017 jesteśmy wciąż w dwupaku :)
Dziewczyny, to już styczeń! Nie mogę w to uwierzyć, że nasze Maleństwa niedługo będą na świecie :)

Do góry