reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Chcialam kupic przex internet tantum rosa i natknelam sie na cos takiego jak **********... strasznie tutaj drogie, ale czy ktoras z was nie pisala o tym ze jest dobre przy karmieniu piersia???

Oooo nazwa zostala zamieniona na gwiazdki ... dziwne... IMG_0093.JPG

Załączniki

• IMG_0093.JPG
    IMG_0093.JPG
    22,1 KB · Wyświetleń: 93
reklama
wszystkozajete - mam ten sam zestaw : bavaria i piccolo :) a my korzystamy z ostatniego sylwestra bez dzieci jeszcze i idziemy do przyjaciół na imprezę. My w tym gronie pierwsi ślub wzięliśmy w maju i pierwsi zaszliśmy więc tylko ja będę abstynentką. A tak to generalnie jak każda studencka impreza będzie wyglądać. Życzę wszystkim lutówkom szczęśliwych rozwiązań w 2017 i spełnienia się w macierzyństwie czego i sobie życzę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas dziś dosłownie każdy w domu :D siostra z mężem i trzymiesieczna córka, szwagier jeden z ciężarna żona i córka z ospa, szwagier drugi z dziewczyną i młodsza siostra dziewczyny :D i wszyscy zadowoleni z takiego sylwestera oprócz najmłodszego szwagra który nie bardzo chce siedzieć z młodsza siostra swojej dziewczyny i z jej psem haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To w sumie kolejny raz bardziej oplaca sie zamowic z polski :) kupujac w NY place 72 zl a zamawiajac z polski wyjdzie 19 zl plus przesylka ok 20 zl :) hahah jak przylecialam to moj maz sie denerwowal z moja oszczednoscia ale teraz juz sie przyzwyczail :)

Tez gdzies czytalam o tym i polecali.

A ja od jakiegos czasu juz mam mniejsze piersi. W pewnym momencie byly ogromne a teraz takie troszke ponad to co bylo przed ciążą. Ostatnio probowalam "wycisnac" z nich cokolwiek i ladnie od razu pojawily sie kropelki wiec chyba nie ma sie co martwic na zapas?

Ellie123 w sumie to zazdroszczę bo moj ma chyba wrazenie, ze moja chcec zaoszczedzenia i kupowania zakupow w roznych sklepach to widzi mi sie i frajda z dlugich zakupow a nie oszczędność...

reklama
Do góry