reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja też na 2016 nie powinnam narzekać, w końcu po ponad 3 latach to dla nas rok ciąży :) No i udało się budowę domu sfinalizować, jeśli 2017 nie będzie gorszy to będę zadowolona :) Jedziemy właśnie do siostry na małą posiadówkę, oprócz mnie jeszcze jedna abstynentka choć nie ciężarna ;)

Wszystkiego dobrego dziewczyny! Do siego roku :)

reklama
Witamy się wieczorowo , w łóżku , w piżamie , w szpitalu i najważniejsze nadal w dwupaku :) mąż akurat pojechał do domu a my zaraz przełączymy sie może na Warszawę albo inne zacne miasto hihi książka w dłoń i zapewne prześpimy sylwestra :)

Lutoweczki udanych "imprez" życzę , zdrówka , szybkich , bezbolesny i szczęśliwych rozwiązań o czasie , spełnionego macierzyństwa :)

Tak w sumie nigdy nie myslalam o problemach przy karmieniu piersią ale odkad poczytałam o tym, ze kilka z was ma obawy to sama zaczelam sie niepokoic [emoji30] Ale w zasadzie bedzie co ma byc i moje obawy nic nie zmienia.

Ja juz najedzenie sie zaliczylam wiec moge isc spac [emoji23] Miska ogorkow zielonych i pomidorow w wannie byla super, potem garsc michalkow i obie z Pola możemy zakończyć imprezę na dziś.

A w ogole to milej zabawy tym spedzajacym sylwestra w wiekszym gronie [emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wielkość piersi nie ma żadnego znaczenia. To, czy teraz w nich coś jest, tez nie.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie, Jagódka ma racje. Ellie ja nie miałam mleka w żadnej ciazy (teraz może wycisne parę kropelek) a po porodzie miałam mnostwo, nie ma się co martwić na zapas dopóki nie urodzisz.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny życzę każdej z osobna aby Nowy Rok był jeszcze lepszy :) Zycze oczywiscie bezbolesnych porodow i zdrowka dla naszych pociech w brzuszkach.My świętujemy Sylwestra i urodzinki synka -Piccolo już byl;) Mała chyba dzis tez świętuje bo tak sie wierzga w brzuchu ze masakra. ;)

Ostatnia edycja:
Siedzę sobie na kanapie i robię zdjęcia tańczącym dziewczynom i tatusiowi. Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny, szybkich i łatwych porodów, szybkiego powrotu do formy. Napijemy sie za rok [emoji3]
88110643dfb955d3531450348b594e7b.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w Nowym Roku:) Jak plany wypala, to i za rok się nie napije, bo będę jeszcze karmić;)
Mam nadzieję, że dobrze się bawiłyscie i nikt nie urodził:)
Ja padlam o 23, potem się wściekalam od 23:50 przez 45 minut bo tak walili petardami, że miałam jasno w sypialni. Już dawno nie było tyle fajerwerków w okolicy. Pewnie córcia się ucieszyła:) Melduje, że moje wino bezalkoholowe po kilku łykach zaczyna być naprawdę dobre i całkiem niezły z niego substytut wina wytrawnego:)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry