reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Dzien Dobry wszystkim :) My z Pola po seansie seksu w wielkim miescie padlysmy o 23 [emoji16]

Turluturlu ja tez w to nie moge uwierzyc, chyba niecierpliwość mnie zje.. Na dodatek mam termin na 25/28 luty wiec raczej nie bede pierwszą, ktora zobaczy swoje malenstwo.

.jagodka mam to samo [emoji37] Czasami siedząc nie moge złapać oddechu, a brzuch teraz wlasnie jakby zaczal rosnąć "do gory/przodu"

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Barnek :)
My wytrwaliśmy do 2:30, piłam piccollo ale Małej chyba nie przypadł do gustu, myślałam, że wyskoczy mi z brzucha :)
Dziś się lenimy ze znajomymi, może potem jakiś spacerek.
Fajnie, że wszystkie w 2017 jesteśmy wciąż w dwupaku :)
Dziewczyny, to już styczeń! Nie mogę w to uwierzyć, że nasze Maleństwa niedługo będą na świecie :)
Turluturlu Moja chyba tez antyPiccolowa [emoji1] to co wczoraj się działo do 3 w nocy w brzuchu nie idzie porównać do niczego. ..jeszcze ja z tych co każdy ruch czują bardzo mocno.

Witam się i ja Noworoczne :)
Ala padła wczoraj o 20 I dopiero koło 3 przyszła żeby ją przytulić, a o 6 przydreprała do naszego łóżka. Na psie też fajerwerki nie zrobiły wrażenia, choć huk był jak z armaty, bo tu dużo wysokich budynków.
My z M wytrwlismy do 1.30 choć o 23 juz się ledwo trzymałam. Wstałam po 9 :p dałam dziewczynom jeść, wyszłam z psem i do 12 pod kołdrę :)
Z brzuchem też mi coraz ciężej. Z łóżka Młodej ledwo wstaje, bo niskie. W dodatku znów mam kłócie, jakby szyjki i to juz nawet rano jak watanę. A no i kęgosłup się buntuje.... przez ost dwa dni bolał tak, że mi ręce drętwiały. :/
I z magnezem się musze na nowo zaprzyjaźnić bo mi nogi łapią skurcze. :p

W jakim wieku chłopcy? Moi 7 i 3

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
10 i 4,5 [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Ale mała napiera mi na szyjkę, boli jak chol**a masakra jakaś. Szczypie, boli, ciągnie i kłuje. Jechać już na porodówkę?

Ktoras miala piec chleb, przewertowalam kilka stron i nie moge znaleźć wpisu. Jak poszlo? Bo ja wlasnie czekam az wyrośnie ciasto. Jak nie wyjdzie mi chleb z tego przepisu to chetnie ukradne od kogos [emoji4] Rodzice dzisiaj znów u znajomych i mama mnie swoim przepisem nie uratuje...

Rozmaryn ja akurat nie pomogę bo sama bym miala ten dylemat ;x Trzymam kciuki oby szybko przeszlo albo okazalo sie, ze to tylko nieszkodliwe boksowanie malenstwa.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiedzę dziewczyny ze juz powoli was co bierze :D nie znam tego uczucia :)
ja czuję ulgę, że rok 2016 się skończył i nie urodziłam, bo już miałam ochotę udusic moja lekarke i te jej przpowiednie. Pewnie się zdziwi jak mnie zobaczy na wizycie 09.01 :D
Rozmaryn ja bym chyba nie jechała jeśli nie byłoby skurczy regularnych ale Ty sama znasz najlepiej swoje ciało wiec słuchaj własnej intuicji :)
Gratuluję wszystkim dotrwania do 2017! :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam w nowym roku, witaj Barnek.
Goście rozeszli się około drugiej, ale muszę przyznać, ze bardzo dobrze się czułam i miło spędziliśmy czas, łyknekam odrobine prawdziwego szampana.
Dziś odsypiam, bo mimo ze goście poszli koło drugiej, ja nie mogłam usnąć do 4.
Co do oczekiwań w nowym roku, to jak będzie taki jak 2016 to bede szczęśliwa. Dużo dobrego się wydarzyło w tym roku, to był naprawdę dobry czas
Spełnienia marzeń w nowym roku wam życzę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry