reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Dzien Dobry wszystkim :) My z Pola po seansie seksu w wielkim miescie padlysmy o 23 [emoji16]

Turluturlu ja tez w to nie moge uwierzyc, chyba niecierpliwość mnie zje.. Na dodatek mam termin na 25/28 luty wiec raczej nie bede pierwszą, ktora zobaczy swoje malenstwo.

.jagodka mam to samo [emoji37] Czasami siedząc nie moge złapać oddechu, a brzuch teraz wlasnie jakby zaczal rosnąć "do gory/przodu"

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Barnek :)
My wytrwaliśmy do 2:30, piłam piccollo ale Małej chyba nie przypadł do gustu, myślałam, że wyskoczy mi z brzucha :)
Dziś się lenimy ze znajomymi, może potem jakiś spacerek.
Fajnie, że wszystkie w 2017 jesteśmy wciąż w dwupaku :)
Dziewczyny, to już styczeń! Nie mogę w to uwierzyć, że nasze Maleństwa niedługo będą na świecie :)
Turluturlu Moja chyba tez antyPiccolowa [emoji1] to co wczoraj się działo do 3 w nocy w brzuchu nie idzie porównać do niczego. ..jeszcze ja z tych co każdy ruch czują bardzo mocno.

Witam się i ja Noworoczne :)
Ala padła wczoraj o 20 I dopiero koło 3 przyszła żeby ją przytulić, a o 6 przydreprała do naszego łóżka. Na psie też fajerwerki nie zrobiły wrażenia, choć huk był jak z armaty, bo tu dużo wysokich budynków.
My z M wytrwlismy do 1.30 choć o 23 juz się ledwo trzymałam. Wstałam po 9 :p dałam dziewczynom jeść, wyszłam z psem i do 12 pod kołdrę :)
Z brzuchem też mi coraz ciężej. Z łóżka Młodej ledwo wstaje, bo niskie. W dodatku znów mam kłócie, jakby szyjki i to juz nawet rano jak watanę. A no i kęgosłup się buntuje.... przez ost dwa dni bolał tak, że mi ręce drętwiały. :/
I z magnezem się musze na nowo zaprzyjaźnić bo mi nogi łapią skurcze. :p

W jakim wieku chłopcy? Moi 7 i 3

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
10 i 4,5 [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Ale mała napiera mi na szyjkę, boli jak chol**a masakra jakaś. Szczypie, boli, ciągnie i kłuje. Jechać już na porodówkę?

Ktoras miala piec chleb, przewertowalam kilka stron i nie moge znaleźć wpisu. Jak poszlo? Bo ja wlasnie czekam az wyrośnie ciasto. Jak nie wyjdzie mi chleb z tego przepisu to chetnie ukradne od kogos [emoji4] Rodzice dzisiaj znów u znajomych i mama mnie swoim przepisem nie uratuje...

Rozmaryn ja akurat nie pomogę bo sama bym miala ten dylemat ;x Trzymam kciuki oby szybko przeszlo albo okazalo sie, ze to tylko nieszkodliwe boksowanie malenstwa.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiedzę dziewczyny ze juz powoli was co bierze :D nie znam tego uczucia :)
ja czuję ulgę, że rok 2016 się skończył i nie urodziłam, bo już miałam ochotę udusic moja lekarke i te jej przpowiednie. Pewnie się zdziwi jak mnie zobaczy na wizycie 09.01 :D
Rozmaryn ja bym chyba nie jechała jeśli nie byłoby skurczy regularnych ale Ty sama znasz najlepiej swoje ciało wiec słuchaj własnej intuicji :)
Gratuluję wszystkim dotrwania do 2017! :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam w nowym roku, witaj Barnek.
Goście rozeszli się około drugiej, ale muszę przyznać, ze bardzo dobrze się czułam i miło spędziliśmy czas, łyknekam odrobine prawdziwego szampana.
Dziś odsypiam, bo mimo ze goście poszli koło drugiej, ja nie mogłam usnąć do 4.
Co do oczekiwań w nowym roku, to jak będzie taki jak 2016 to bede szczęśliwa. Dużo dobrego się wydarzyło w tym roku, to był naprawdę dobry czas
Spełnienia marzeń w nowym roku wam życzę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry