reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Jagódka to zazdroszczę wina, bo moje smakowało jak kwaśny kompot o_O
A my wróciliśmy o 2 do domu, od siedzenia nogi miałam jak bańki (z resztą dalej mam). A mały chyba wyczuł, że jest już 2017 bo urządzał mi takie bajlando w brzuchu, że aż mnie cały brzuch bolał i nie umiałam wysiedzieć :p
I się wczoraj jeszcze wkurzyłam jak wyszliśmy puszczać fajerwerki.. jakiś debil o 23:50 wyszedł z psem z domu na spacer! Biedne zwierzę było przerażone. Zwróciłam mu uwagę to nawet nie zareagował. No debil.

reklama
A ja z Jaskiem wytrwalismy do 1 szej :) jak na taką małą wieś (1000 mieszkańców) to fajerwerków było bardzo duze i strzelali dobre pół godziny. A że miejscówke mamy dobrą (poddasze, 2 piętro i okna dachowe) to widok był świetny :) a dziś Jasiek spi, mąż śpi a my z zosia buszujemy od 8:30 :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, o ile to ok dla was to się chętnie podlacze do mam z lutego. Termin mam na 16.02 to moja trzecia ciąża. Dwie poprzednie z problemami ( wcześniak z pierwszej, druga ciąża leżąca ostatnie trZy miesiące), teraz póki co ok i zaczynam wierzyć ze donoszę do lutego. Mam w domu dwóch chłopców, teraz czekamy na dziewczynkę. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. My poszliśmy spać o 2giej. Od 9 rano szykujemy Saskie na przyjęcie urodzinowe. Zaraz wychodzi. Chętnie bym jeszcze pospala. Cześć Barnek.

Witam się w Nowym Roku;). Cieszę się ze moje dziecię urodzi się jednak w 2017r, że nie zechciala wyjść wcześniej :) Do 3 nad ranem się znów z bólem szyjki i chyba spojenia mordowalam...No to jest jakieś nieporozumienie. Mała od 18 do 3 nad ranem nie spala....A kopniaki w szyjke,zebra potegowaly tylko bóle i skurcze. Ale o dziwo o 7 już byłam wyspana i piekę chleb :) jak wyjdzie dobry to wrzucę przepis. Wieczorem tylko się zaczyn robi i miesza z mąką i składnikami i do lodowki- rano pieczemy:) Szybko i prosto.

Cześć Barnek!
Ja po śniadaniu nie mogę złapać tchu. Wkurza mnie to strasznie, bo zdarza się coraz częściej. Mógłby mi trochę opaść ten brzuch, bo się zaduszę kiedyś..

Cześć dziewczyny, o ile to ok dla was to się chętnie podlacze do mam z lutego. Termin mam na 16.02 to moja trzecia ciąża.

Witaj!
To tak jak u mnie, w domu dwóch chłopców, a w brzuszku dziewuszka [emoji1]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Cześć Barnek :)
My wytrwaliśmy do 2:30, piłam piccollo ale Małej chyba nie przypadł do gustu, myślałam, że wyskoczy mi z brzucha :)
Dziś się lenimy ze znajomymi, może potem jakiś spacerek.
Fajnie, że wszystkie w 2017 jesteśmy wciąż w dwupaku :)
Dziewczyny, to już styczeń! Nie mogę w to uwierzyć, że nasze Maleństwa niedługo będą na świecie :)

Do góry