reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Oo a jakie dokładnie kupiłaś? Bo ja kiedys nie trafiłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wino nazywa sie Ariel :) jeszcze kupilam 3 inne i szampana tzn maz kupil bo ja sie wstydze kupowac w sklepie z alkoholami :)
Widze ze wszystkie mamy to samo... ja oprocz lazienki to srednio ok 4-5 sie budze z glodu i tak czekam do 7 zeby zjesc sniadanie :) teraz jak nie pracuje to drzemka w ciagu dnia i jest ok..

co do imienia - to wciąż się wahamy, czekamy do pierwszego ujrzenia ;)
co do spania - to ja przez chore dzieci w święta miałam zarwane noce (takie 2h snu na cały dzień) i super się czułam, a od dwóch dni mam cudownie przespane noce :D a moje młodsze dziecię, jak zasnęło wczoraj o 16 to obudziło się dziś o 9.30 :szok:

U nas będzie Mikołaj :) dziewczynka miała być Alicja.

U mnie ze spaniem to tak jak Kasia.zosia, śpię w miarę dobrze za to z zasypianiem jest masakra, bo mam ciągle zatkany nos :(

Moja dziewczynka ma na imię Maria. Ja też różnie ze spaniem. Mój mąż ma wolne do 3 Króli i dzisiaj ja wstałam pierwsza o 10.00 a chłopaków musiałam budzić bo przecież mały do przedszkola. Bywają noce, że budzę się często, wcześniej to przez stres, teraz raczej z niewygody. Generalnie wszyscy troje mamy "melodię do spania" jak to komentuje codziennie mój tata :)
Macie już tak wszystko, wszystko dla dzidzi? Co na obiad? szukam inspiracji :) byle nic związanego ze Świętami...

reklama
Macie już tak wszystko, wszystko dla dzidzi? Co na obiad? szukam inspiracji :) byle nic związanego ze Świętami...

ja wyprawkę mam po starszym, więc chyba wszystko co potrzebne mam, a jak się okaże, że czegoś brakuje to kupię jak już maluszek się urodzi. Muszę tylko dokupić termometr i nożyczki żeby miał swoje:)

U mnie dziś na obiad zupa ogórkowa:)

Do góry