reklama
kasia.zosia
Moderatorka
Uu ale z was nocne marki i ranne ptaszki ja ze spaniem nie mam problemu ale z zaśnięciem juz tak, dopóki choć kropelka w pęcherzu to nie zasne, a ze brzuch mam już nisko (dobrze mi się oddycha) to z sikaniem jest masakra, jakieś rekordy pobije przed zasnieciem. A w pierwszej ciąży ostatni miesiąc spałam na siedząco praktycznie a po przebudzeniu nie moglam podnieść lewej ręki, tak dretwiala.
My jak wolne mamy to wstajemy o 9
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
My jak wolne mamy to wstajemy o 9
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia123
Fanka BB :)
Pewnie [emoji5] jak jeszcze nie znaliśmy płci to imiona były wybrane [emoji4]Dziewczyny , a wybralyscie już imiona dla swoich maluszków ?
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia123
Dla dziewczynki miała być Julia AnnaA jakie ?
Będzie chłopiec Artur Marcin
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Drusia2016
U mnie Julia wlasnie:-) a na drugie Iwona po obu babciach :-) witam sie poswiatecznie :-* po nieprzespanej nocy. Chyba zaczęły sie i u mnie skurcze przepowiadajace, do tego takie odczucie wbijania igielek tam, no i Mala sie mocno wiercila. Życzę Wam wszystkim milego slonecznego dnia !
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
reklama
sojnabig
Ze spaniem u mnie też słabo. Wiercę się pół nocy. Jak nie siku, to zgaga i niedobrze. Na szafce nocnej mam wode i gaviscon Raz mi lepiej z rogalem, raz rogal leci na kopach z łóżka, bo mnie wkurza. A to mąż za głośno chrapie, albo za blisko się przesunął i mi gorąco. Bardzo łatwo się wybudzam, ciężko potem zasnąć. Znalezienie pozycji graniczy z cudem, z oddychaniem też mam duże problemy i to nie tylko nocą.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbym czytała o swojej nocy [emoji23] łącznie z kopaniem rogala haha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom