reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Uu ale z was nocne marki i ranne ptaszki :D ja ze spaniem nie mam problemu ale z zaśnięciem juz tak, dopóki choć kropelka w pęcherzu to nie zasne, a ze brzuch mam już nisko (dobrze mi się oddycha) to z sikaniem jest masakra, jakieś rekordy pobije przed zasnieciem. A w pierwszej ciąży ostatni miesiąc spałam na siedząco praktycznie a po przebudzeniu nie moglam podnieść lewej ręki, tak dretwiala.
My jak wolne mamy to wstajemy o 9 :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie Julia wlasnie:-) a na drugie Iwona po obu babciach :-) witam sie poswiatecznie :-* po nieprzespanej nocy. Chyba zaczęły sie i u mnie skurcze przepowiadajace, do tego takie odczucie wbijania igielek tam, no i Mala sie mocno wiercila. Życzę Wam wszystkim milego slonecznego dnia !

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ze spaniem u mnie też słabo. Wiercę się pół nocy. Jak nie siku, to zgaga i niedobrze. Na szafce nocnej mam wode i gaviscon:p Raz mi lepiej z rogalem, raz rogal leci na kopach z łóżka, bo mnie wkurza. A to mąż za głośno chrapie, albo za blisko się przesunął i mi gorąco. Bardzo łatwo się wybudzam, ciężko potem zasnąć. Znalezienie pozycji graniczy z cudem, z oddychaniem też mam duże problemy i to nie tylko nocą.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakbym czytała o swojej nocy [emoji23] łącznie z kopaniem rogala haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry